Może coś?, czyli znowu to co
napisałam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Może coś?, czyli znowu to co
napisałam
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Starałam sie korzystac z Waszych rad nie
wiem cy dokładnie o to Wam chodziło....
Może cos? Może coś z tego będzie... Gdy cudu zycia zaznam wtedy pączek zmieni się w kwiat a slońce dosięgnie jego platków... Może coś się uda... nareszcie... Może nie wszystko prowadzi... do przeciętności tak nieznosnej... Jak zwierzę zamknięte w klatce które nigdy nie widziało... swojego prawdziwego domu... Tak samo człowiek... obarczony problemami... ucieka... Świat bezbarwny... a może... gdy chwile lepsze nastaną... a klatka rozchyli się... by ukazać piekno swiata... czlowiek tak jak zwierzę... wyjdzie zdziwiony wolnością... i radość wkroczy...i zostanie... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm, Marcia, ciekawy wiersz.
dość trudny, ale da się zrozumieć. 'ja zwierze zamknięte w klatce które nigdy nie widziało... swojego prawdziwego domu... Tak samo człowiek... obarczony problemami... ucieka'------> te wersy najbardziej mnie poruszyły. i jeszcze taka jedna sprawa. coś duzo tych wielokropków. przyznaję, że sama lubię kropeczki, ale aż taka ich ilość, chyba nie jest potrzebna. przynajmniej takie jest moje odczucie^^ pozrawiam i czekam na kolejne Twoje dzieła -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
wiersz, nie najgorszy, calkiem mi sie
podoba. staraj sie pisac wiecej, zeby sie podszkolic.. chcialabym przeczytac
jeszcze inne twoje wiersze, bo po 1 trudno mi cos ocenic. nie jest zle, ale
moze byc lepiej. ciekawy..
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:50 |