Uciekne, czyli znowu cos
napisałam...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uciekne, czyli znowu cos
napisałam...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Postarałam sie nie używac tylu
wielokropków i ćwiczyć powoli
![]() Ucieknę Wzbiłam się nie wiadomo kiedy Uniosłam się nie wiadomo jak... Zostawiłam niewiadomo czemu Bo było źle Bo nie chciałam jak roślina Żyć a nie cieszyć się światem... Zostawiłam ich I teraz ból skończy się Przestanę biec... odpocznę choć chwilę Tak tego potrzebuje... Ale nie musze zostać w sidłach... Może niedługo wyplącze się z sieci I zaznam smak miłości... Potrzebuje Cie... Ale kogo? Tęsknie za Tobą... Ale za kim? Czemu zostawiasz... Dlaczego opuszczasz Kto? No właśnie Ty.... Czuję, że nie mogę dalej... Wegetować tak okropnie Nie mogę się zamykać...tak dokładnie o tym wiem Ale robię to...dlaczego? No odpowiedz Czemu słysze głucha cisze Dlaczego zostawiłeś? Dlaczego nie poczekałeś? Dlaczego nie pomogłeś? Dogonię Cię... Uciekne i dogonie I wtedy razem odbijemy się od ziemi Odlecimy, uciekniemy z rzeczywistości... Bo to otacza nie ważne jest... Jak małe owady.... Polecimy i zostawimy...bo nic nie jest ważne -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Yaten |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
piekny i wzrusajacy wiersz ^^ tak dalej
Marciu bo pieknie piszesz ^^
-------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heh, ten jest lepszy od poprzedniego. i
cieszę się, że skorzystałaś z mojej rady.
gdy tych wielokropków nie ma, aż tak duzo, jest lepiej. sam wiersz... głęboki... 'uciekne i dogonię I wtedy razem odbijemy się od ziemi Odlecimy, uciekniemy z rzeczywistości... Bo to co nasz otacza ważne nie jest... jak małe owady... Polecimy i zostawimy... bo nic nie jest wazne' te wersy są najlepsze. najbardziej do mnie przemówiły. mam nadzieję, że nie zakończysz swojej działalności poetyckiej pozdrawiam^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
sliczne Maruś.. moj Ty slowiku
poetycki:*
swietnie oddalas swoje uczucia w tym wierszu. tak... bardzo prawdziwie. mi rowniez podobaly sie te wersy, ktore wskazala Raven. ogolnie, b. dobry wiersz. tworz dalej w pokoju:* -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo dobry wiersz....
lubie taki styl pisania i naprawde mnie poruszyl... troche jednak ciezko sie czyta, i to przeszkadza w skupieniu sie nad prawdziwa trescia... Mimo wszystko gartuluje... ^__^ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:34 |