Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
skejtmenka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
Mi się podoba. Czekam na dalszy ciąg.
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak oto objawia się niemoc twórcza na wakacjach ;]
Trudno... kto tam z całej ekipy może pisać niech sie zgłosi ;] chce mieć jakotakie rozeznanie "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Ja się zgłaszam
![]() ![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Buuuuuu...znowu sie spóźniłam na poczatek i nie czytałam, teraz to już na pewno tego nie nadrobie, a korci mnie to
![]() Jest godzina 18.35 i jestem po przeczytaniu pierwszej stronki...mmmm...calkiem nieźle się zaczyna. Wciąga mnie tylko jeszcze prosze wytlumaczcie mi co to jest RPG, nekronata czy jak to tam jest i gildia . I dziwi mnie pisanie. Wyszłaś i stanęłs ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra - widze ze pogramy teraz z Rastine bo wszyscy powyjezdzali :} zatem grasz na razie sama tj odpisujesz mi, ja pisze parta i na nikogo nie czekamy ;]
Dobra.. ide czytac - mam juz HP5 w wersji ang a na wszelki wypadek tłumaczenie 16 rozdzialow po polsku :] zyc nie umierac "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
A ja zrobie mały siupris, bo wróciłam:)
ale pewnie nie doczekam się do swojej części, bo niedlugo wyjeżdzam znowu:P
Ale jestem cierpliwa, oj tak jestem i to nawet bardzo:P to czekam:)
pozdro tam btw ![]() -------------------- ![]() |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Wreszcie to przeczytałam i odnosze pozytywne wrażenia =D Bardzo ciekawie sie robi. Lyudzie pisac pisać. Pojawiać sie na forum i pisać swoją część
![]() ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
bledy = objawy pasji...
Wybacznie - nie bylo mnie ;] Hmm.. trzeba z tym pozadek zrobic... za bardzo sie rozlazlo... W kazdym razie to co jest tutaj to tylko czesc dalsza z tamtego starego jeszcze forum - temat mial chyba z 32 podstrony kiedy przesiedlismy sie tutaj ;] Postaram sie jakies skroty zamiescic jezeli znajda sie chetni A co do czesci dalszych - no coz... wszyscy powyjezdzali ;] tak sie nie bardzo da prowadzic... "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Pawelord2 |
![]()
|
cholera wybaczcie, jutrro wyjezdzam do
konca wakacji a wczoraj jak na zlosc mnie ms_blast dorwal... (wiecie, ten
wirus wszedzie reklamowany ;])
Postaram sie jeszcze dziisaj napisac part dla Sol (kajam sie - nie zobaczyłem odpowiedzi w porę... shame on me) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Pawelord2 |
![]()
|
Wiecie... zrobilem formata... a po formacie
czlowiek zawsze lzej myśli...
I tak wlasnie myslac dochedze do wniosku iz ten post bedzie swoistym EOTem (End of topick) Czyli... tak - temat zostaje zamkniety... dlaczego? ano sami popatrzcie od poczatku reanimation - 4 strony... w duzym przedziale czasowym.. wszystko sie niesamowicie rozlazlo... zabrako entuzjazmu ktory cechowal wszystkich na poczatku - dlaczego? moze dlatego ze cala historia ktora sie w mojej glowie zrodzila byla zbyt obszerna na RPGa... gracze sie rozlezli - wiadomo wakacje, niemniej widze ze inni sa wciaz na forum - nie pisza... szkoda - do nikogo z graczy nie mam zalu - to tylko gra. Thx za poltora roku zabawy. Moze jeszcze kiedys w cos zagramy... niemniej niepredko to sie zdazy... Jezeli kogokolwiek by interesowala cala ta historia w formie opowiadania (scenariusz z wszystkmi sub-questami i mozliwymi zakonczeniami zajmowal mi 4 mb na komputerze a to jest troche) to wyslijcie PM... postarm sie ja wyslac... Jeszcze raz thx dla wszystkich graczy czyli Sol, Triad, Say, Sildy, Aeth aka Rastine oraz Avalona... to by bylo wszystko... EOT "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Silda |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Pawel, ja bardzo bym chciała te 4 mega
tekstu, wraz z zakończeniem ofkoz.. Dziękuję z góry i dziękuję również za
grę. Z tym entuzjazem i rozlazłością trafiłeś w dziesiątkę ^^. W każdym
razie to nie był czas stracony, chciałabym jeszcze w coś takiego
zagrać..
A ponieważ mi opcja PM nie działa, to mówię to tutaj. I ślij na corbeau6@interia.pl =) -------------------- sekai no hatemade
|
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
No wielka szkoda, że tak wyszło. Dopiero
zaczynałam się rozkręcać. Ale cóż... Dziękuję w takim razie za grę, było mi
bardzo miło
![]() ![]() I jak już piszę posta, to przy okazji też o scenariusz chciałabym prosić, tylko jakby dało sie go wysłać na początku przyszłego miesiąca, to byłoby idealnie.... ![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Tajemnicza |
![]() ![]()
|
Buuuuuuuuu...a ja nie dawno to przeczytam.
Po co? nie no żaruje
![]() ![]() ![]() Ayone -------------------- |
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Fuck... akurat pod moją nieodbecność =((
ale zdarza się. Rozlazłam się i już. Dla mnie też nie był to czas stracony,
podobnie jak dla Sildy. Mam nadzieję też, że zrodzi się w Twojej głowie
jakiś new pomysł na RPG to ja się piszę od razu! I chcę też te 4mb
textu. Oczywiście, że chcę. A co? Przeczytam jak powodziło się innym =)
Pozdrawiam cieplutko i ide wysłać PM. Trochę późno... ale może jeszcze
dostane...
-------------------- ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
ano... problem polega na tym iz zaliczylem
format dysku i te 4 mb beda teraz szukane na jednej z wielu, oj wielu
niepodpisanych płyt... a jak znam siebie to bedzie ejszcze pod nazwa typu -
ijgbsdkfj.zip ;] ale bez paniki - punkt honoru - ja to znajde i
wysle...
Co do nowego RPG - ano pomysl mam, juz pisze scenariusz glowny - bedzie o niebo krotszy od cieni ale mam nadzieje ze znajda sie jacys chetni... system rozgrywki tez ulegnie uprszczeniu - za duzo chcialem przeniesc z papierowych sesji ;] Kiedy start? ano ja bym kombinowal nad II polroczem szkonym jezeli sie do tego czasu uporam z wszystkim... Coz ;] sorki za opuznienia - jak to mawiaja - shit happens (ps. jak ktos chenty do konwersacji na jakikolwiek temat to moze mnie znalezc na tutejszym kanale ircowy [serwer ircx.net.pl kanal #potter a zreszta jest aplet na stronie ;]) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Tajemnicza |
![]()
|
Jak zrozumiem to jakos tak troche, to bym
chciała zagrac jakoms malutka role a póxniej mozecie nie zabić. Nio wiecie
nie w prawdziwym teo słowa znaczeniu
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:32 |