"Istnienie"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"Istnienie"
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Cieniutkie nitki, promienie
nadziei
Przytuliły mnie do siebie Do siebie... Było źle Czarne chmury mroku przygarnęły Mnie Do siebie... A potem... Zabrakło Brak Ni mroku Ni nadzieji Jest tylko błoga świadomość nicości Nicości... Otaczającego świata -------------------- ...uuuu, powrót.
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Myślę, że potrafiłabym w dwóch słowach
skomentować: "ale śliczne!"
Ale chyba jest warty więcej, niż tylko dwóch śłówek... Więc piszesz naprawdę ładnie (a mi się rzadko coś podoba^^) i w sumie nie przepadam za wielokropkami -- ale te tutaj nawet mnie nie rażą (bo są chyba wręcz potrzebne). No to: ALE ŚLICZNE!! -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Prawdę powiedziawszy, dość szablonowe, mimo
to jednak można między wierszami wyczytać Ciebie. No cóż, zważywszy na
okoliczności powstania tego wiersza, to
R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!!!!!!!!!!
;!!!!
CIUMKI!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo ladny wiersz... podoba mi sie taka
specyficzna glebia...
czytalam pare razy, i a kazdym razem inaczej go interpretowalam... za kazdym razem ten sam tekst odnosil sie do innych uczuc, do innych sytuacji, o ktorych myslalam... To bardzo dobrze Gratuluje -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Wybacz, ale odniosłam takie warzenie jakby ten wiersz był nie skończony ...(chyba tylko ja)
![]() ![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hie hie hie ^___^ Nie od dziś wiadomo, że
dziwne mysli przychodzą mi w najmniej odpowiednim momencie i owocują Bóg wie
czym =) Tak wiec wiersz ten napisałam w trakcie podgrzewania sobie pierogów
na patelni XD ale niestety nie udało mi sie przelac w wiersazu wszystkich
egzystencjonalnych mysli jakie sie klebią w mojej duszycce
![]() suprise, co nie? ![]() ![]() ![]() Cailith, ja wiem wiem, ja całą jestem REWELACYJNA ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ładny...bardzo cieply mi sie wydaje
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:23 |