Ona
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ona
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
ONA...
Przyodziania w paciorki Zagubiona dusza Poszukuje swej ścieżki Ścieżki życia By śnić w przestrzeni Ucieka z tąd By kochać Zamyka przed wami swój świat Chce być tu, by poczuć Dziecince szczęście Ma już dość Rozwija skrzydła By pofrunąć w dal... Pragnie całować gwiazdy Śnić znów Przy świetle księżyca... Bardzio się starałam... Mam nadzieję, że się podoba. ![]() PS> To trochę autobiograficzny wiersz... ![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wg mnie fajne
lubiwe wiersse w ktorych jest wlasnie duzo zwrotow o 3 osobire.. albo o 2. np. "ona costam, on costam.." albo "jestes" "Ty" itp=) wogole.. b. ladne przenosnie, zastanwiajacy, taki poerusza wyobraznie i kazdy troche inaczej moze go rozumiec.. =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mi równierz się podobalo.
sześć ostatnich wersów, jest najlepszych. pisałaś, że ten wiersz jest nieco autobiograficzny, a właśnie wskazany przeze mnie kawałek wedłog mnie najwięcej o Tobie mówi. pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
ładny...nawet niezły
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cailith |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry wiersz.
- ten fragment
najlepsiejszy.
Jeszcze pisz, chcę poczytać ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
||
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Wywaliłabym wielokropki. Oprócz tego
"z tąd" pisze się "stąd"... ale ogólnie ładnie wypada,
ciekawe przesłanie, ale właściwie nie przemawia do mnie, do końca. Pisz
dalej =)
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Naprawdę śliczny.. I rozumiem, dlaczego
autobiograficzny...
Pokaż to polonistce (kiedy przestanie mówić o Stasiu i jego maseczce) to da ci 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem z Ciebie tak dumna, że zaraz pęknę ![]() Ty moja "zagubiona duszo" :* -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo ciekawy...
Mam wrazenie bardzo szybkiego tempa tego wiersza, ale sa momenty gdzie mozna 'odetchnac'... Przekaz emocjonalny wydaje mi sie w porzadku ^^ Ogolnie, nie mam sie do czego przyczepic ^__^ podoba mi sie -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:57 |