'religia'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'religia'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wierzę w miłość.
W świątyni mych uczuć msza żałobna za martwe serce. Modlitwa dla smutku. Jedno przykazanie 'nie kochaj' na kamiennej tablicy mojego serca... Nie wierzę w miłość W kościele mych myśli ciężka spowiedź z winy kochania. Pokuta na wieki. Przez zmartwychwstałe serce zgrzeszyłam przeciwko pierwszemu przykazaniu miłości... -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
w jaki sposób, tak często bierzesz pomysły
na takie wiersze?
wiesz, Twoje dzieła, nie są takie łatwe do zinterpratowania, ale wszytkie robia na mnie wielkie wrażenie. 'w świątyni mych uczuć msza żałobna za martwe serce.' te wersy, mają 'największą głębię'... mam takie wrażenie, że z biegiem czasu Twoje wiersze, robia się coraz lepsze. albo przynajmiej mi sie coraz bardziej podobają ^^ pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładny wiersz... Te wersy, które
zacytowała Raven podobają mi się szczególnie... Podoba mi się.
-------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Musze przyznać, że jestem bardzo
poruszona. To takie szczere. Tak jak modlitwa... Bardzo mi się
podoba.
-------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem jak to opisac co powiedziec to
jest takie rpawdziwe a zarazem piekne...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Thrill |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Koszalin ![]() |
Piękny wiersz, szczególnie druga część...
Naprawdę bardzo mi się podobał, jak ostatnio mało który. jest dużo wierszy
ładnych, ale mało wybitnych. Twój jest prawie wybitny
![]() -------------------- Jeśli brakuje ci uśmiechu, to dam ci jeden z moich
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A ja mam tylko nadzieję cichą, że to nie
jest wiersz o tobie. Bo to, co opisałaś, musi boleć
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz jest naprawdę ładny, zwłaszcza druga
zwrotka mi się podobała. Zwłaszcza te wersy:
|
||
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
piękna forma, straszna treść. współczuję.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Piękne... Jak zawsze...
Nie trać wiary i nadziei - nie warto, zaufaj mi choć odrobinkę... :* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Genialne.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katonie,
jesteś mistrzem ironii =) Ten post był edytowany przez Mellisa: 16.09.2006 18:17 -------------------- |
Katon |
![]()
|
Och, jestem, oczywiście.
Ale tym razem ironie zostawiłem gdzieś z boku. |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Patetycznie.
Poza tym, to denerwujące 'mych'.Nie mogło być 'moich'? Fakt,ciekawy pomysł, wrażliwie,delikatnie napisane.Ale ja nie lubie tego typu poezji-jestem zdania, ze im prostsza forma, tym mocniejsze wrażenie. Pozdraiwam. |
Mellisa |
![]()
|
tak,
ja też nie lubie tego typu poezji. dla mnie za ciężka. jednak temat ten ma 3 lata, wiersz jeszcze więcej nie wiem skąd Katon to wygrzebał wnioskuję, ze spod ziemi =) -------------------- |
Katon |
![]()
|
Troszkę przypadkiem.
Podoba mi się. Cały taki tomik byłby ciężki i duszny, ale ten wiersz ma niesamowitą atmosferę. Jest wspaniały. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:30 |