Przyszła do mnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przyszła do mnie
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Napisany kilka miesięcy temu. Proszę o
szczere opinie - jak zwykle.
'Przyszła do mnie" Jest jak anioł Taka Piękna A zarazem Groźna Jak jakaś nieludzka istota z mieczem Czasem Jak sama słodycz Jak czekolada Czasem Gorzka jak piołun Przynosi szczęście A dla wielu Rozczarowanie Łączy wielu ludzi Przychodzi o różnych porach I ja ją czuję Bardzo mocno Przybyła do mnie Miłość... Cóż... komentujcie, krytykujcie, co tam chcecie |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ladny, dosc oryginalny,
Klaudiushkowy(:
czwarto linijke, nie liczoc tytulu w cudzyslowie, mozna bylo podzielic na dwa wersy. pozatym wiersz b. mi sie podoba:* -------------------- voir clair dans le ravissement
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Śliczne!
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie myślałam że wam się spodoba. Naprawdę...
Potti - ja Ci dam Klaudiushka ![]() Dziękuję |
Thrill |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Koszalin ![]() |
Hm... nie będę oryginalna, wiersz mi się
podobał, szczególnie końcówka
chociaż może niektóre momenty mi tu nie pasowały, to ogólnie jako całość - ładnie -------------------- Jeśli brakuje ci uśmiechu, to dam ci jeden z moich
|
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmmm...szczerze powiedziawszy nie wiem
jak go skomentowac...wiersz jest inny inny od tych wszystkich które czytałam
wczesniej...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Przesłanie dość często występujące w
wierszach, słownictwo ekhem... prymitywne trochę... Poćwicz jeszcze. Nie
mówię, że źle - dobrze, tylko mało ambitnie...
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 05:18 |