Przypływ
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przypływ
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Przypływ
Codziennie. Zabijam. Samą siebie. Bezwzględnie. Własnym. Ciosem. Zadaję ranę. Za bolesną. By żyć. I za lekką. By zniknąć. Na zawsze. Chcę to skończyć. Ale nie potrafię. Wciąż czekając. Na przypływ. Odwagi. Który nigdy. Nie nadejdzie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Pełnie bólu i szczerości. Naprawde
baardzo piękne. Jestem na TAK!
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
B. łądnu wiersz Potti ale Ty ocywiscie
juz o tym wiesz
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawy, przyjemny i prosty...
to mi przychodzi do glowy... to bardzo dobre cechy... podoba mi sie, aczkolwiek bez rewelacji napewno nie jest to najlepszy wiersz Twojego autorswa... czekam cierpliwie na nastepny... ^__^ -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jak poprzednio:
przesłanie - tak, forma - nie!! Kropki... Takie małe urwane równoważniki zdań, które tylko przeszkadzają w odbiorze przesłania. Zaznaczam, że to moje subiektywne zdanie ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Nie jest to chyba najlepszy Twój
wiersz... Trochę za "dosłowny", za mało "wierszowaty". I
jak Cailith, drażnią mnie te kropki... Ale się nie podłamuj, zazwyczaj Twoje
wierszyki są śliczne =)
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No tak... trochę te kropki przeszkadzają,
mimo to... wiersz jest bardzo dobry, nie najlepszy z Twoich, ale... coś w
sobie ma. Tylko tak dalej Potti
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:04 |