Obojętność
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obojętność
IceSoul |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
cochwilę cochwilę cochwilę
wojna głód śmierć serca oczy dusze słowa myśli gesty pada strzał ginie człowiek smutek strach niepewność gniew zwątpienie łzy tęsknota żal zemsta A tutaj..? Szaro... Jednostajnie... Powoli... Monotonnie... Dzień za dniem wyłączam ten sam budzik. -------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Hmmm.. Trochę to nie ogarnięte^^
![]() ![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
temat mi sie podoba...
nie odpowiada mi ten styl... rzeczywiscie stwarza on wrazenie lekkiego balaganiku popracuj jeszcze, a napewno bedzie lepiej... trzymam kciuki -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jaki bałagan?!
Dobry wiersz - wrażenie dynamizmu, niesamowite tempo pierwszej strofy - a potem spokój podkreślający jednostajność codzienności... Podoba mi się!! BARDZO!! Chciałabym jeszcze inne Twoje wiersze poczytać - na tematy bardziej osobisto-refleksyjne niż ten. Pozdroofka!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:28 |