Na szubienicy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Na szubienicy
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Na szubienicy...
Suche usta Przymknięte powieki Blada twarz Prosta sukienka Powiewająca Na letnim wietrze Kształtna szyja Opleciona sznurem Bólu i cierpienia Niewinne ciało Zwisające Z szubienicy A w tysiącach oczu Wciąż żywa Nienawiść Przeciwko smutkowi - w jednych. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Śliczny wiersz kochanie wiesz ze masz
talent?
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jeśli o tym nie wiesz, to my Cię teraz
informujemy ^^
wiersz jest niebanalny. zmusza do dłuższej refleksji. no i znów się kropek czepnę. sama lubię je stawiać, ale nie wiem czemu, mam wrażenie, że w twoich wierszach jest ich za dużo. tak poza tym podoba mi się. gratulucje i pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
piekny wiersz...
Czytajac, cierpialam... cierpialam, tak jak ona... to znaczy, ze wiersz jest naprawde dobry (moim zdaniem). Wczulam sie, bez zadnego problemu Czuje, jakby to byl wiersz o mnie, o kazdej innej osobie... napakowalas go emocjami... pozdrawiam -------------------- |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eee. Skąd w ogóle wzięłaś pomysł na
napisanie wiersza o ciele wiszącym na szubienicy? ;/ ...
A może... mój stryczek? ![]() No, ale nawet dziwnie Ci wyszło, a dziwne wiersze są przeważnie najpiękniejsze, bo można je czytać tysiąc razy i za każdym razem całkowicie inaczej zinterpretować... (Tylko wkurzają mnie takie krótkie wersy. ) -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
teraz już nie pamiętam skąd mi przyszedł
pomysł. =)
a ja nie lubię długich wersów. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Potti, to jest śliczne! Wstrząsające.
Jedyne w swoim rodzaju! Baaaaardzo mi się podoba i temat i
przedstawienie go.... Po prostu miodzio.
-------------------- |
Nikson |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Nie no... To po prostu Zajebiste... Można
się w to wczuć... A nawet można zobaczyc ten świat własnymi oczami...
-------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Potti... ja jush Ci mowilam, ze jestes
niesamowita i kazdy Twoj wiersz jest cudowny, prawda?
-------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
bardzo mi sie podoba. taki..
tajemniczy,
troche smutny.. obrazowy.. swietny. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
widze smutna, piekna dziewczyne o atlasowej
cerze i ciemnych wlosach.. dziewczyne w starym domu i takiej sukience starej
kremowo-bialej jak miala ta dziewczyna w filmie Casper na balu ;pp [pamieta
ktos? ;D]
hm.. klimat, to dobre okreslenie owiane tajemnica.. tez dobre bardzo mi sie podoba ta wizja, choc nieco przygnebiajaca cczytam i czytam.. i za kazdym razem podoba mi sie coraz bardziej i bardziej i mam coraz wiekszy respect co do Twojej tworczosci =))) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No no... =)
Jak wypieprzysz te kropki, to mogę zostać Twoją niewolnicą=P Nio cudo. CUDO. Taki klmat nieziemski. Jak u Jasnorzewskiej (? nie jestem pewna;) ): Poetka samobójczyni... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:24 |