Zawsze..., coś co znowu
napisałam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zawsze..., coś co znowu
napisałam
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech.,...mam nadzieje ze to jest lepsze od
poprzednich wierszy..
Zawsze... Zawsze marzyłam O tym żeby być ptakiem... Wzbić się do góry... Nie martwić się niczym... Dłużej niż chwilę... Czuć w piórach.. Orzeźwiający wiatr Który daje siłę... Do daleszej walki O swoje życie Zawsze chciałam.. Pozostać dzieckiem... Małym brzdącem Stworzonym tylko Do zabawy... Który chciałby... Na kucyku przemierzać świat... Zawsze chciałam... Być kochana... Móc czuć w sercu... Miłość innych ludzi... Przytulić się do matki I powiedzieć co tak naprawde Dręczy... Zawsze chciałam... Być kochaną Przez chłopaka... Którego nie obchodziłyby Moje wady i niedociągnięcia Który byłby ze mną... Bez względu na wszystko Kochał taką jaka jestem... Zawsze marzyłam O tym żeby być najlepszą... Dlaczego to nigdy Nie wychodziło? Zawsze chciałam Spokoju... Ciszy i ciepła.. Rodzinnego Już dawno go nie ma... A teraz czując się jak Liść na wietrze... Który kurczowo trzyma się... By nie upaść na ziemie... Tak samo ja... Trzymam się rzeczywstości... By nie spaść na dno... Czuję się rozwiana... Połowa mnie... Nie wiadomo gdzie... Przemierza świat... A druga... Stoi w miejscu i woła: „Wróć... chcę znowu być sobą” -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
,,Zawsze chcialam spokoju, ciszy i
ciepla..''
od tych slow do konca, najbardziej mi sie podoba. ten wiersz, zwiozany z tym co czujesz ostatnio, sliczny yest:* kocham Cie, Slowiku(; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dzikuje Ci pottis za komentarz
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
chyba troche za dlugi
ale podoba mi sie, jest dobry, ciekawy temat poruszasz, jest prawdziwy. pozdro. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
ciezko mi cos powiedziec... Moim zdaniem, temat jest troszke oklepany... Uwaam, ze wiersz jest bardzo doslowny, ale ciekawy w odbiorze. Jednak bez rewelacji Ciagle czekam (i jestem pewna, ze sie doczekam) na lepszy wiersz... Propozycja... moze troche skroc forme? w niewielu slowach przedstaw duzo tresci... Wtedy wiersz zapada w pamiec. pozdrawiam serdecznie Ten post był edytowany przez Mellisa: 16.09.2003 21:05 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:04 |