Przyjacielu..., Wiersz napisany
wczoraj, 15.09.03
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przyjacielu..., Wiersz napisany
wczoraj, 15.09.03
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem, co mnie natchnęło na to... po
prostu... po prostu pisałam...
Proszę o szczere opinie "Przyjacielu..." Bracie Wilku! Razem wędrowaliśmy Po śniegu białym Po liściach zeschniętych Po trawie zielonej Po kwiatach na łące Dzieliliśmy się jedzeniem Wspólnie znalezionym Ogrzewaliśmy się oboje W jaskini A na dworze padał śnieg Jedno nas łączyło pragnienie Znaleźć dom... Tylko to się liczyło O tym marzyliśmy *** Znaleźliśmy w końcu Jeden drugiego porzucił Każdy odszedł W swoją stronę Czemu? Czemu wieloletnia przyjaźń Zginęła Upadła Zeschnęła Jak jesienny liść? Czemu do tego dopuściliśmy Może już się dla Ciebie Nie liczę Lecz Ty Zawsze będziesz Mi bliski Mój bracie... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
nie zabardzo rozumiem przeslanie tego wiersza... nie moge sie wczuc w sytuacje, w tresc... jestem jakby obok jednak sa to Twoje uczucia i emocje, i po tym wierszu stwierdzam, ze masz bardzo skomplikowana i ciakwa osobowosc... ^^ gratuluje, pozdrawiam... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:34 |