Tak jakoś...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tak jakoś...
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm... Ostatnio mój nieprzenikniony umysł ma w
zwyczaju tworzyć serie niepoukładanych chaotycznych mysli powodowanych
najróżniejszymi bodźcami =) Ostatnio spłodziłam trzy takie wypocinoowe
"myśloofki". Kierując się słowami Cailith, że to trzecie jest
najlepsze (co oczywisce nie znaczy ze jest dobre... jush chyba wspominalam
ze poetka ze mnie marna
![]() Tu nie ma końca, ale początek Początek tak ciepły w swej konieczności Cierpienie w Miłości Potrzeba w Cierpieniu Miłość w Potrzebie Uczucie... siebie czucia Jesteś człowieku! Jesteś człowiekiem! Śmierć jest Potrzebą Cierpienie Koniecznością Miłość twym światem Jesteś człowieku! ... I niech tak zostanie -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie powiem, podoba mi sie
![]() ![]() Nie znam innych twoich wierszy, (albo teraz nie kojarzę, po prostu), ale nie taka marna z ciebie poetka ![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Podoba mi sie tresc ale chyba to mna nie
wstrzasnelo nie poruszylo za bardzo...hmm..takie niepoukladane nic do siebie
nie pasuje ja tak uwazamm
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mi sie bardzo podoba ten
wiersz...
Oryginalny... Musialas bardzo duzo pracy w niego wlozyc, albo poprostu masz taki talent duzo tresci w kilku zdaniach... Zaobserwowalam tu ciekawe zjawisko... wiele kontrastow, ale wszystkie uzupelniaja sie nawzajem... to nie jest balagan, tylko przemyslane barwienie zwyklych faktow, takich jak np. 'jestes czlowiekiem' Takie stwierdzenie jest banalne, ale przez specyficzna zabawe kontrastami, stwarza glebie.. jestem pod wielkiem wrazeniem gratuluje serdecznie -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nio, Iskierko, Ty wiesz, co ja o tym
myślę:P
Może jeszcze popróbujesz...? :* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:24 |