jego zawiłości, NieWiadomoKtory
znow o jednej osobie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
jego zawiłości, NieWiadomoKtory
znow o jednej osobie...
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jego zawiłości
oglądałam niebo przez pryzmat moich uczuć zapomniałam że czekam na ciebie poczułam że przyszedłeś sam, bez zaproszenia zaznaczyłeś coś spojrzeniem potem zgrabnie wycofałeś się niezdecydowanie wahając się miedzy namiętnością już utartą w moich oczach a niezbadaną beztroską wybrałeś kłamstwo niedopowiedziane powściągliwe omijanie własnych pragnień... wybrałeś...? -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
niezwykle trudny wiersz...
nie wiem, czy zrozumialam go wlasciwie... zrozumilam go na swoj sposob... podoba mi sie, aczkolwiek czytalam lepsze Twojego autorstwa... czekam na jeszcze -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
w sumie ten wiersz jest trudny,
racja
nie wiem czy mozna go zrozumiec wlasciwie [ale to dobrze wg mnie - kazdy rzumie jak chce] bo on opisuje, w metaforyczny co prawda sposob, ale konretna, rzeczywista sytuacje.. ale mozna w tym widziec oczywiscie takie przenosnie i to co sie dzialo emocjonalnie - tez prawda -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiesz, ten wiersz jest bardzo
dziwny..
Trudny i gleboki, zapada w pamiec, a po chwili nie umialam juz go sobie przypomniec... zakonczenie wiersza pytaniem bylo bardzo trafna decyzja... stwarza to efekt nie pewnosci na koniec, i pewnie taki byl Twoj zamiar... Zastanawia... mimo wszystko czekam na inne wiersze... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:37 |