Myśli puste..., troszke inaczej
chyba napisane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Myśli puste..., troszke inaczej
chyba napisane
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Myśli
puste
Zastanawiał Dlaczego.. Ona Tak kochal Szanowal.. Teraz Myśli puste Krążą Trafiaja do serca.. Powoli zabijaja Nie ma... Jest tylko cisza... Wiecej nie widac Ludzie odwracają On zostaje... Obok nieg Życie... Nie chce robić Bo myśli puste Nawiedzaja.. Nie mialo.. Sensu za grosz... Wegetujac Jak roślina... Myślami pustymi.. Usiana droga.. Do szczęscia.. One zatruwaja I jest tylko cisza Nieznośna Niewyobrazalnie głosna... Nie ma Już świata Zostala cisza I myśli puste Zabijają od srodka Ten post był edytowany przez _Marcia: 18.09.2003 21:03 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
moze trafniej by bylo, gdybys w niektorych
miejscach uzyla slowa 'sie'.=)
tak pozatym, wiersz mi sie podoba. ma swoj urok. i jest taki, Marusiowy=* kocham. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy 'trzykropki' mi nie
przeszkadzaly, ale w tym wierszu bardzo...
Moze usun troszeczke tych kropeczek? Ogolnie podobal mi sie, ale mala ilosc slow w wersach, nadala temu wierszowi zawrotne tempo... Pusc wodze fantazji, zwolnij... Ale czytam coraz lepsze Twoje wiersze... Wiedze, ze sie rozwijasz... Pracuj, bedziesz mistrzem ^__^ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:37 |