'modlitwa'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'modlitwa'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ojcze...
W najczulszym punkcie Twojej obecności zatapiam miłość do Ciebie Stworzona na Twój obraz malowany pędzlem podobieństwa jestem eksponatem w galerii życia Ranię Cię moimi słabościami, a Ty dla mnie zraniony patrzysz z góry Twoimi rękami zabiłam nieśmiertelnego. Przebacz mi Boże bo nie wiem co czynię... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech..wydaja mi sie Twoje wiersze bardzo
religijne tzn. ze wierzysz..ja nie...cos mnie w nich razie...moze wlasnie ta
mowa o Bogu nie wiem..
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
kiedy ja pisalam wiersze (z rok temu albo
wiecej) nie bylo jeszcze tego podforoom i nie mialam sie z kim
porownywac...
bylam z nich dumna... teraz wiem, jaka to byla lewizna... az mi glupio... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo dobrze - zaryzykowałabym
stwierdzenie, że rewelacyjne... Mogem sobie przepisać i nad łóżkiem
powiesić...? Chyba pomogłoby mi to w powrocie do wiary...
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cailith, jest mi naprawde bardzo
milo...
mój wiersz nad lozkiem zamiast obrazka? super... bylabym spelniona ![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Mellisiu zawsze miałaś talent, piszesz
naprawdę przepięknie...Wiersze o Bogu...Kocham Boga..dlatego te wiersze do
mnie tak przemawiają...Gratuluje,ja nie mam odwagi....aby umieścić
swoje...Kochanie Ty piszesz przepięknie...
-------------------- wybawca much.
|
Mellisa |
![]()
|
Triadziu, nawet nie wiesz, słonko, jak
bardzo wazny jest dla mnie Twoj komentarz...
Bardzo Ci dziekuje, kochanie Ty moje... :* opublikuj cos... z checia przeczytam i napewno inni takze... Trzymam kciuki za odwage Triadziuchny... buziakuje :* ^__^ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:42 |