oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jeden z moich, dość licznych,
wierszyków. Na początku nie zamierzałam tu czegokolwiek zamieszczać, ale
cóż... Pokusa nie do odparcia
![]() Tu jest grób Heleny pięknej Parys kupił ją za jabłko Opiewana przez mędrców nie - istota kobieta jedyna Martwa zabawka legendy Piękna Helena tylko czasem przewraca się na drugi bok i wzdycha nieżywą piersią: kocham -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm..
NIe przemawia do mnie ten wiersz... A moze to ja nie przemawiam to tego wiersza.. Podoba mi temat wiersza... tytul tez ladny ![]() Ale czytajac go, zadnego podwyzszonego cisnienia nie wyczulam... czekam na kolejne Twoje wiersze... Ten post był edytowany przez Mellisa: 19.09.2003 07:01 -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Helena i Parys... Muszę przyznać, że
bardzo ciekawy pomysł na wiersz. Na dodatek udany
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:38 |