Modlitwa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Modlitwa
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Mam nadzieję, że się spodaoba
![]() MODLITWA Składam dłonie, Wznoszę do góry wzrok Otwieram usta, wymawiam słowa mej modlitwy Ufam... Ba tylko to mi pozostaje Kocham... Bo miłość to resztki snów ... tak wzlatuję w chmury pokłonię się Panu Może mi wybaczy mój grzech. -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
trudne... ten wiersz jest bardzo osobisty prawda? Ten grzech na koncu... hmm.. Twoj problem, Twoj blad, Ty... mimo, ze nie opisalas dokladnie sensu, mysle, ze kazdy ma jakis swoj grzech, ktory pomoze mu w zrozumieniu wiersza... Bardzo mi sie podoba ten wiersz.... nie jest oczywisty, a to lubie... Ten post był edytowany przez Mellisa: 20.09.2003 19:39 -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie mam wiele do dodania.
fakt, faktem, wiersz jest trudny i właściwie, to do końca nie wiadomo co chciałaś w nim powiedzieć. każdy inaczej go odbierze. ogólnie to bardzo ładnie ^^. podoba mi sie. pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Uwielbiam temat modlitwy w wierszach- sama
mam takich pare...
Podoba mi sie... jak taki prosty... banalny... i pogmatwany zarazem... jestem na tak ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:21 |