---po zmierzchu---
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
---po zmierzchu---
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to apropo tych wszystkich, wrzechobecnych
humorow na jakie sie ciagle natykam..
jesienny "zastoj" radosci zycia? nienawidze.. po zmierzchu pewnie znowu Mars jest za blisko pewnie to oni zawinili? nikt się nie cieszy... runęło. jesień... pewnie znów w głowie smutek i brak tam czerwonego nieba świecącego jasno na zieloną trawę pewnie błądzą... długo? przyszłość zdaje się szara do znudzenia- nasze ślepe, wygodne oczy... odchodzą- nie ma świątecznych lampek nie ma gawędy na dywanie słodkiego ciasta i żółtych talerzy nie ma... zapodziało się coś od ucha do ucha- w kieszeni starego płaszcza... "uciekaj!" nie... nie słuchaj, proszę. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zawsze świetnie...
![]() Piękny wiersz, aczkolwiek trochę - jak dla mnie - zbyt krótkie wersy, trochę inaczej bym go "podzieliła"; no i więcej rytmu dobrze by mu zrobiło ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
mój ukochany
fragment:
"zapodziało się coś od ucha do ucha- w kieszeni starego płaszcza..." Nie mogę się nadziwić, że taką dobrą poezję mogę czytać za darmo =) Vampirko jesteś wielka, naprawdę ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jejku dzieki Wam bardzo.. =)
nawet nie wiecie jaka ogromna radosc sprawia czytanie takich komentow .. =) ale co ja gadam, hehe przeciez wy to wiecie doskonale=D Cail - na pkcie krotkich wersow mam hopla a za co rytm to moja zdecydowanie slaba strona =P Morn - dorosly? .wow=)) mi se zdaje ze tylko innym troche jezykiem napisany ![]() Muszko - co do przedostatniego zdania to.. wzajemnie =)) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, wiesz Twoje wiersze sa w moich
oczach coraz lepsze...
Masz oryginalne pomysly, ktore potrafisz swietnie wykorzystac... Bo po co pomysl, jak sie nie umie z nim nic zrobic? Ty umiesz i to sie chwali... Ten wiersz jest tak rozny od pozostalych... jest taki... hmm... jasny... az sie swieci jak sie go czyta ![]() gratuluje i pozdrawiam -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Piękne. Zwłaszcza stwierdzenie
"ślepe, wygodne oczy".
Vampirko, masz spojrzenie na świat prawdziwej poetki. Potrafisz patrzeć, a to cenna umiejętność. I potrafisz dostrzegać. Jesteś rewelacyjna. Bez twoich wierszy to forum nie było by już tym samym forum ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:16 |