---Nocą---
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
---Nocą---
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zrozumieja.. przyjaciele, napewno
mysle ze inni tez chyba.. wlasciwie to tak, jesli przezyli cos takiego a bolesne rozstanie.. przezyl chyba kazdy? .. Nocą... może to będzie tylko chwila...? potem znów "nie płacz, przyjadę..." szurające po podłodze walizki zamoczone łzami akty zażyłości gdzieś w kącie... w ciemnym korytarzu ktoś zrozumie coś i zaszlocha do księżyca- za późno... otworzą się kolejne drzwi kubek gorącej herbaty przesycony jest rozpaczą ostatnia wspólna pełnia- jak wyrok przyszłości bez sensu dawno ucichł ton melodyjnego śmiechu już tylko miarowe bicia- serca wyrywają się z piersi może to był tylko sen...? -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Piękny, piękny, piękny!!
Skąd wiedziałaś...? Skąd wiedziałaś, jak było? I o drzwiach, i o herbacie gorzkiej z rozpaczy, i o miarowym biciu serca...? I o zrozumieniu zbyt późnym, że się kocha za dwoje...? Znów czuję podobnie... =* To już wielka poezja... Ten post był edytowany przez Cailith: 17.11.2003 18:00 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, masz rewelacyjny talent w
przekazywaniu tego, co w Tobie siedzi...
pokazjesz swoje wnetrze bardzo prostymi slowami, ktore w calosci daja ta glebie, ktora porusza odbiorce... Naprawe gratuluje i zycze Ci mniej takich bolesnych przezyc... -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Śliczne, Vampi, co tu dużo mówić...
Lubie twoje wiersze, za ten taki specyficzny klimat, który w nich tworzysz.
Za to, że uczucia są, ale są wyważone i przemyślane. Za to, że można po nich
troszkę porozmyślać, że zmuszają nas do zastanowienia się nad sobą. No cóż.
Po prostu uwielbiam twoje wiersze....
Ten post był edytowany przez Sihaja: 22.10.2003 14:31 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziwnie mi sie czyta Twoje wiersze... to
nieznaczy źle... czytam je tak jakbym zaraz miała płakać... trudne są...ale
idzie zrozumieć... podobaja mi sie bardzo.. gdy klikam na temat z Twoim
wierszem.. wiem, że zaraz doznam czegos cudownego... bo pieknie piszesz
gratuluję...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi, jestes wspaniala... Przepiekny ten
wiersz...
Wzruszajace... Gratuluje... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo...prawdziwy. I wspaniały.
Aż mi się oczy zaszkliły=') ;* -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi,
mów co chcesz, ale to jest piękne. Tak trafne, tak dosadne, i tak bardzo piękne, że nawet trudno cokolwiek teraz napisać. Wiedz tylko, że fanów swojej poezji masz coraz więcej. (Sasa, nawet nie pytaj co mam w segregatorze na półce..) |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm? jeszcze nie komentowałam? dziwne.
a więc.. czytałam ten wiersz już wiele razy.. i za każdym razem dokładnie czuje, co chciałaś przekazać.. bo byłam wtedy w tym samym miejscu.. wiem. rozumiem. mam w oczach łzy, jak to czytam. po prostu.. takie piekne metafory, i wszystko tak mi przed oczyma staje, że, jejku.. Kochanie, jestes najlepsza, naprawde. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Czemu Twoje wiersze są takie
prawdziwe...?
Czasem bolesne, czasem wesołe, czasem prawie niemożliwe A jednak zawsze tak realistyczne. Gratuluję... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
bo.. są o życiu? -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
*_* Jejq...jakbym czytała o sobie
![]() |
Draco |
![]()
|
||||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedno, drugiemu nie równe. Tak naprawdę, mało kto, potrafi pisać w sposób prawdziwy, przedstawiając obie strony medalu, wydarzeń bardzo rzeczywistych. Cóż, trzeba mieć talent. A w to, że Vampi go posiada, chyba nikt już nie wątpi. |
||||
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a chyba jednak ktos watpi =)
nie mowie, bron Boze, o Was.. bo akurat wasze komenty to mnie zawsze podnosza na duchu i chociaz troche redukuja te mysli o mojej totalnej beznadziejnosci.. a tych zas sie najadłam przez tych wlasnie, ktorzy w moje chociaz zdolnosci, za grosz nie wiedza... wystarczy wejsc na tą strone i jesli komus sie chce, poszukac autora "kasia klein" [=PPPP] a potem spojrzec na komentarze wierszy.. hm. =P tak czy fuck wielkie dzieki dla Was =) =* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Draco |
![]()
|
Zbyt bardzo się tam czepiają. Uwierz mi.
Krytycy z nich prawie żadni. (Nie mówię, że z nas są..) Wszystko traktuja
straszliwie dosłownie, wszystko próbują wytłumaczyć. Nie wiem zupełnie po
co. Czy wiersz i jego przesłanie, może być rozwalony na części pierwsze i po
kolei przeanalizowany? Nie widzę sensu. Nie tędy droga.
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Miałam to skomentować, ale...
Vampi, Ty wiesz... Po prostu wiesz, co chcę powiedzieć... b-r-a-w-o -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:35 |