hmm... o dzieciach chyba =), chyba
się Wam nie spodoba =)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
hmm... o dzieciach chyba =), chyba
się Wam nie spodoba =)
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Chyba nie przypadnie Wam on do gustu...
jest taki zwykły i mało "wierszowy". No i spaprałam zakończenie =)
niemniej jednak liczę na szczere opinie
=)
--------------- "..." czasem chciałoby się stworzyć coś naprawdę wielkiego jak słońce mrugające z nieboskłonu w samo południe zatracamy z wiekiem tę radość z rzeczy małych miłość do pluszowego misia radosny uśmiech do sąsiadki niosącej koszyk z zakupami to właśnie dzieci piszczące z radości przy słodkim lepkim lizaku są dla mnie doskonałymi poetami których omija tęczowym łukiem świadomość szarej ludzkiej egzystencji Ten post był edytowany przez muszka Me: 20.10.2003 18:45 -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
rozumiem,
ze mowiac 'zwykly' mialas na myusli 'prosty'.. ale wiesz, naprawde to kompletnie nie to samo jak dla mnie. ten wiersz.. jest prostu - ale nie jest zwykly czasem, masz racje, napisany troche 'malo wierszowym' jezykiem, ale mysle ze.. to co? moze wlasnie to jest tu potrzebne? bo tresc.. bardzo mi przypada do gustu i zgadzam sie z Toba calkowicie..! =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiersz jest poprostu
cudowny...
Bardzo mna wstrzasnal... Uwazam, ze jest naladowany taka specyficzna prawda.... Naprawde jest genialny... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zawsze świetnie!
Klimatem trochę przypomina Szymborską... [mam wyraz rozmarzenia na twrzy... ![]() Hmm... Mówisz, że "niewierszowy"... To Ty chciałaś pisać skomplikowanym językiem o prostych rzeczach...? To by chyba spowodowało poważny przerost formy nad treścią... Ogólnie - świetnie (nie zapominajmy, że nie istnieje "ogólne wrażenie" ![]() PS. Czy wiesz, że jesteś moim idolem?! ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Dziękuję Wam bardzo =)
Cieszę się, że nie macie nic przeciwko "prostym" wierszom. Bo mi te prze-wzniosłe bokiem wychodzą... dlatego chciałam stworzyć coś troszkę innego =) Dzięki za te wszystkie miłe słowa =) wzruszyłam się -- serio ps. Cail... no comment ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Musia, ja już ci kiedyś mówiłam, co
sądzę na temat twoich wierszy. Są cudowne po prostu. Poruszasz tematy,
których nie zauważamy w codziennym życiu, a które naprawdę są ważne i...
ciekawe. Patrzysz na świat podobnie jak ja
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:47 |