,,Przepowiednia zniszczenia
świata", taki krótki...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
,,Przepowiednia zniszczenia
świata", taki krótki...
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Dzisiaj jak siedziałam w bibliotece to
przyszło natchnienie i naskrobałam coś... no... oceńcie sami. Tylko
szczerze
,,Przepowiednia zniszczenia świata" I tak się stanie Świat pogrąży się w ciemnościach Wszystko spowije mgła Na Ziemię spadną kule ognia I przekreślą Miliony lat życia ludzkiego Ich pracę Dążenie do doskonałości Marzenia... Tak rzekłem ja Człowiek Którego czeka zagłada. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Wiesz Klaud, naprawdę jeden z lepszych
Twoich... może nieco banalny ale ciekawie ubrany w słowa... taki milutki =)
Może bym jeszcze na Twoim miejscu pomyślała nad tytułem... żeby niebył taki
dosłowny =) a oprócz tego oki
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Sasasa, dzięki ^^
Hyh... z tytułami zawsze mam największe problemy ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm....
Wydaje sie prosty, ale niezupelnie... Zgodze sie z muszka "ladnie ubrany w slowa" Temat bardzo ladnie przekazany... Ale w moim odczuciu jest tylko 'bardzo ladny' Teraz wszyscy tutaj umieja pisac bardzo ladnie... Czekam na rewelacje w Twoim wykonaniu ^__^ -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Klaud, mam nadzieje ze dobrze znosisz
krytyke...
![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Neonai, krytyka liczy sie dla mnie przede
wszystkim, nie wrzeszcze za nia bo wiem ze to do niczego nie prowadzi. Jesli
cos wam sie nie podoba w opowiadaniach czy wierszach to prosze - mowcie o
tym, bo wole szczera, najostrzejsza krytyke niz najslodsza nieprawde
![]() Dziekuje za wszystkie komentarze, te pozytywne i te z radami. |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...
Ciekawy pomysł, to fakt. Gorzej z formą przekazu. Za mało głębi. Zbyt dosłowny. Zbyt... prosty...? Przesłanie tak dosłowne, że aż za bardzo. Wiem, że stać Cię na lepsze. Czytałam Twoje lepsze=P NO. WIĘC SIĘ POSTARAJ. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziwny wiersz... szczerze powiedziawszy
nie wiem co napisac... nie rewelacja jesli chodzi o styl ale temat
intrygujacy
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:52 |