+++Tobie i nikomu Innemu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
+++Tobie i nikomu Innemu
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
+++'Tobie'
'Wśród czterech ścian codzienności Kąpiące łzy odzywają się głośnym echem. Jednak, kiedy stanę na środku szarej drogi, oświetli mnie promyk. Smutno sie uśmiechnę, spojrzę. Teraz Ty jesteś promykiem Słońca ocierającym łzę. Pokazującym nadzieję. Na wyczekiwane spotkanie. Teraz Ty jesteś śpiewem wiatru niosącym zapach i melodię. Każdy odcień błękitu, coś w sobie ma. Usiądę pomiędzy kamieniami i wspomnę uciekające chwile, chwytając je w różę swojego serca.' To ja się już pożegnam. To mój ostatni post na tym Forum. Życzę wszystkim opiekuńczych muz i wsyzstkiego, co najlepsze =) Było mi tu miło. Ten post był edytowany przez Rikku: 20.10.2003 21:07 -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem, ze wiersz mi sie podobal, bardzo
emocjonujaco sie czytalo...
ale zostawilabym sama pierwsza zwrotke... Pierwsza zwrotka jest takim malym wierszykiem sama w sobie i ona podoba mi sie najbardziej. pozostale tez ladne, ale moje zdanie jest powyzej ![]() Odchodzisz od nas? Szkoda... opuszcza to miejsce taka rewelacyjna poetka... ostatni post oddalas na poezji... na pewno duzo dla Ciebie znaczy... powodzenia w dalszym tworzeniu... -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiersz.. jak zwykle swietny, obrazowy,
uczuciowy i odbija mi sie sie psyche..
ale ale.. co to ma znaczyc? przestan, prosze.. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:06 |