marzenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
marzenie
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Marzenie Zranione wiatrem Biegnie po łące W stronę słońca Wyciągając ręce Płacze szczęściem Krwawi cierpieniem Targane sprzecznością Ludzkich interesów Bez domu, schronienia Bez Przyjaciół, wrogów Bez zobowiązań I bez głupich powodów. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten wiersz jest poprawny jezykowo, do spraw
stylistycznych tez sie nie przyczepie...
na przyszlosc staraj sie unikac takich metafor jak np "piekny jak kwiat" "kocham jak Amor" itp... W Twoim przypadku nie sa one az tak oklepane, ale staraj sie byc oryginalna... Metafory w wierszu przykuwaja uwage, gdy sa nowe, niepowtarzalne i kontrowersyjne... wtedy sie je ceni.... Twoje metafory sa nieco banalne... ogolnie wiersz nie zrobil na mnie wrazenia... nie ma "srodka" ktory zapadlby w pamiec... czekam na kolejne wiersze... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten wiersz jest cudowny. Popłakałam
sie... tak dobrze odzwierciedla moje polozenie w zyciu... dziekuje...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, ten wiersz potrafi mnie
poruszyć=)
Jest taki... lekki. Nie prosty czy łatwy. Lekki. Podoba mi się, zdecydowanie. Następny, który ma wylądować w liście dla mnie. Zrozumiano?=) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Śliczny. Marzenia w moim życiu są bardzo
ważne, a ty dokładnie je opisałaś. Są właśnie takie: rozbiegane, intensywne,
podatne na zranienie, ale ciągle są. Bez powodu
![]() -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Biegne razem z Toba! Tylko mnie tu
jeszcze pare rzeczy trzyma...
-------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:18 |