Codzienność, Mój wiersz...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Codzienność, Mój wiersz...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Pisałam... ten wiersz pod wpływem pewnego
filmu, który niedawno obejrzałam... nie wiem jak sie będzie Wam podobał..
powiem jedno ze ten film wstrząsnął mną i dlatego powstał
wiersz...
"Codzienność" Codzienność moja wróciła z calym rozmachem niedoli. Czy zwiędniętam czerwona róża na nowo odżyje kolorami świata? Wszystko zmieniło kierunek lotu... skręciło w nie tą stronę Nie zauważyło nagrobka z wygrawerowanym napisem "codzienność" Nagle szczęście zbladło smutek wrócił z całym swym blaskiem. W kąt uciekły wszystkie nadzieje Miłość obiecująca wiele... uleciała z powiewem zimnego wiatru. Bo życie przyjąć trzeba takim jakim jest a nie takim jakim według nas ma być... Zagadka codzienności Rozwiąże ją wraz z szybszym biciem serca... Ten post był edytowany przez _Marcia: 21.10.2003 14:11 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, oj rozwijasz sie, rozwijasz
sie...
Jestem z Ciebie dumna ![]() Ten wiersz jest naprawde piekny... przedstawilas w nim taka ciezkosc i obojetnosc... obojetnosc ktora jest powazna i bolesna... przezylam ten wiersz po swojemu... w moim odczuciu jest taki wyniosly... to dobrze... dawno nie czytalam wiersza napisanego w taki sposob... gratuluje Ci serdecznie i jestem ciekawa coz to za film tak Cie poruszyl? -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Film nazywa sie "Szkoła uczuć".
Na pewno gdybyś go obejrzała nie widziałabyś zwiazku z tym wierszem..ale ja
tak odczułam ten film w ten sposób..a więc czy ma to zwiazek czy nie.. to sa
moje uczucia
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:00 |