'sens'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'sens'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niezrozumiałym słowem
przekażę życiu jak bardzo mi zależy na tych dużych oczach wpatrzonych obojętnie w moją przeszłość dla pozoru... Niepojętym językiem opowiem śmierci ile dla mnie znaczy ta biała sutanna która, leżąc w trumnie czeka na moje ciało dla spokoju... Niewidzialnym gestem pokażę ludziom jak mocno kocham ten człowieczy los którym umarłam. Wbrew istnieniu pójdę do nieba robiąc na złość wszystkim grzechom... Ten post był edytowany przez Mellisa: 23.10.2003 07:00 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Trafiło do mnie. Zachwyciło mną i porwało.. co mogę wiecej powiedzieć...? Że świetnie piszesz? Że swietnie umiesz dobrac słowa... na pewno to juz wiesz...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, milo mi przeczytac Twoj
komentarz...
Dziekuje Ci bardzo, ze czytasz moje wiersze... Dziekuje, ze sie tak pozytywnie o nich wypowiadasz... Jako jedyna... =* -------------------- |
Merkury |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
"Jako jedyna"?! Ekhm...
Czuję się urażony...
![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce napiszesz jakiś nowy wiersz... Pozdrawiam Ten post był edytowany przez Merkury: 22.10.2003 18:53 -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Wow, Mell o_o
Świetne metafory, tak mi się podobajo baaardzo:'> Dość trudny wiersz, nie powiem. Wiesz, co najbardziej mi się podoba w twojej poezji? Że najczęściej pod koniec zamieszczasz wers czy dwa, które powodujo wielki zachwyt nad wierszem=D tak było i w tym przypadku. Nie zmieniaj tego(; -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Przepiękne... Dziękuję Ci za to, że mogę
czytać Twoje wiersze - wywierają na mnie skutek lepszy niż terapia
psychologiczna... Dziękuję raz jeszcze - nie wiesz nawet, jak mi pomogłaś=*
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
Jejku...
Teraz juz wiecej osob skomentowalo moje male dzielko... ^__^ Merkury, jestem pewna ze wiersz zrozumiales dobrze... Zrozumiales po swojemu, a to znaczy dobrze ^__^ Mysiu, jestes bardzo spostrzegawcza... staram sie wlasnie robic tak, ze kulminacje daje na koniec... moj styl Ciesze sie ze Ci sie podoba =* Cailith, nawet nie wiesz jaka mi wielka przyjemnosc zrobilas. Czuje sie spelniona =') Tak sie ciesze, ze poczulas sie lepiej po lekturze mojego wiersza... ![]() Kocham Was wszystkich bardzo =* -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jest..
nieprzewidywalny,
trudny, piekny i.. jakis taki cudowny tez jest naprawde niesamowicie... wywarl na mnie takie wrazenie.. MOCNE jak to powiedzialaby Cailith 'hardcore poetycki' =D [chociaz nie ukrywam, ze jest tez troche subtelny.. ale jednak taki dosadny=)] najlepsze zakonczenie, jak ktos juz tu powiedzial super ujete i tylko 1 blad ort - 'pokarzę' powinno byc 'pokażę' =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
Vampi, dzieki...
Blad ortograficzny w wierszu? Nie, tak nie moze byc... dzieki Ci bardzo, bo to psuje caly wystroj poezji... Ciesze sie, ze Ci sie podobal moj wiersz... Jestem bardzo szczesliwa =* -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
<Elfi jak zwykle chce skomentowac, ale
jak to przy DOBRYCH wierszach nie wie co powiedziec...> To jest
cudne! (kurcze... musze zaczac sobie czytac ten slownik, bo przeciez
kiedys musze znac troche wiecej slow do opisania takich uczuc... i
wrazen...)
-------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Hej, Melliso, co się z Tobą dzieje? Czekam
z niecierpliwością na jakiś Twój wiersz, ale jak narazie się ni
doczekałem...
![]() Wiem, że nie powinno się pospieszać geniusza, ale nie mogę się doczekać kolejnych Twych dzieł... ![]() Napisz coś w najbliższym czasie, ok? Proszę... Pozdrawiam i życzę natchnienia... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Mellisa |
![]()
|
Merkury drogi, napewno napisze cos
jeszcze... specjalnie dla Ciebie
![]() Dziekuje za mile slowa... Wezme sie do pisania jak tylko bede sie czula na silach... =* -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
uch!
dawno mnie tu nie było. i muszę przyznać, że trochę się tu zmieniło... wiesz Melliso, Twoj wiersz jest jak zawsze świetny. podziałał na moją wyobraźnię, 'trafił do mnie'. zawarłaś w nim też sporo uczuć... nie taki łatwy do interpretacji. podoba mi się, zreszta jak wszystkie Twoje dzieła ^^ pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mellisa |
![]()
|
Raven, jak sie ciesze, ze jestes
=)
Czekalam na Twoj komentarz... Strasznie Ci dziekuje =* powodzenia we wlasnym tworzeniu -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:18 |