Już nie..., napisane przed
chwilą
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Już nie..., napisane przed
chwilą
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem co sie ze mna dzieje... wiersze nie przychodza mi łatwo..ale jak mi źle to je pisze... a wszystko za sprawa jednego filmu...
Już nie... Już nie umiem sercem patrzeć Życiodajną wodę pić... Możliwość szansy uciekła... Przesypała się przez palce... Serce boli...jak nigdy przedtem Spokoju snu już nie wymaga.... Oczy zamglone już nie... Widzą walorów świata Znowu czyste łzy z nich Wypływają... Miara miłości połamała... Szalę na której się ważyła... Gwiazdy już nie... Mrugają porozumiewawczo Życiu sensu nie nadają... Ręce już bezwładne nie potrafią... Zasznurować worka z radością... Myśli tak słabe już nie... Zabijają się o pierwszy rząd... Teraz życie pod maską przeżywam Zdejmę ją z upływem krwi.... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ciekawie wymyslone z tym
"juz nie.. [..]" no, naprawde i wiersz.. bardzo ladny, i bardzo smutny martwi mnie to.. ze one sa takie smutne, i to coraz czesciej Marus.. takie nasycone łzami ale podziwiam ten wiersz, mimo tego ze mnie to m a r t w i.. to jest naprawde, super jak zawsze -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Bo ja już taka jestem..głupia i
nadwrażliwa..przez jeden film umiem sobie tak pieknie zycie zrujnować...
taka już moja natura... Vampi trudno pisac cos wesołego gdy jest sie
smutnym...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
1. mam doskonala swiadomosc ze trudno
pisac cos wesolego gdy jest sie smutnym.. naprawde chba nie musze Cie
przekonywac ze w i e m .. ja sie po prostu martwie, ale spoko =)
2. nie jestes GŁUPIA! jestes jedynie, kiedy tak mowisz! nadwrazliwosc to piekna cecha, naprawde .. i zdaje sobie swietnei sprawe z tego ze czasem bywa uciazliwa.. wiem przeciez, no wiem.. ale jest piekna, i za nic w swiecie nie proboj jej sie pozbyc w jakikolwiek sposob.. przeciez to dzieki NIEJ w duzym stopniu tak WSPANIALE PISSZESZ! =) no, smile ![]() ![]() -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mara |
![]()
|
Vampi kiedys mi przejdzie
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
Ladny wiersz, podoba mi sie =)
Jedyne, co mi przeszkadza to wielokropki w niektorych miejscach... -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:30 |