Śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Śmierć
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pisany na "brudno". Nie jest
najlepszy, ale...
Śmierć Najgorszy jest czegoś brak. Puste łóżko. Pościel rozrzucona skotłowana. Ubranie ciśnięte bezładnie a obok upuszczone kwiaty. To tak jakby coś zniknęło w pół oddechu pomiędzy myślą a słowem. Łzy są tylko wyrzutem, wewnętrznym buntem daremnym. Najbardziej boli zwykła nieobecność tak przecież codzienna ale już nie ta sama. W pustce mieszka strach zapomnienie niewypowiedziane słowa, których się załuje. Zbyt wielki ból by można płakać. Ten post był edytowany przez Sihaja: 22.10.2003 09:04 -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
genialnie.. wiesz
ZOBACZYLAM ten wiersz a to duzo bo zobaczyc rzeczy ktorych nie da sie zobaczyc.. to trzeba napisac wspaniale, tak jak Ty to zrobilas nawet nie powiem co doldnie teraz czuje ale.. przypomnialas mi takie rzeczy.. :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Dokladnie... Czytajac ten wiersz mialam w
glowie obraz tego wszystkiego...
![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Poruszył mnie do głębi... naprawdę jestem
pod wrażeniem...
to takie prawdziwe, smutne i przerażające zarazem... najbardziej mnie przeraża świdomość tego, że jestem taka dokładnie jak ta osoba, którą opisałaś... jesteś mistrzem =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm.. i wiesz co Ci jeszcze powiem?
do Twojej tworczosci calkowicie wg mnie pasuje Twoja buzka.. =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
"Zbyt wielki ból, by można
płakać"...
Dobrze poczuć, że ktoś zrozumiałby... Piękny wiersz... Z głębią, sensem, nie zmieniłabym ani jednego słowa. Klasa po prostu=* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jejku, dziękuję wam wszystkim za miłe
słowa. Nie spodziewałam się takich opinii, nie piszę rewelacyjnie. Pisałam
to co czułam, co jest związane z chorobą bardzo bliskiej mi osoby...
Dziękuję wam wszystkim jeszcze raz :*
Ten post był edytowany przez Sihaja: 22.10.2003 20:51 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 23:32 |