Szepcząc do ucha..., co ja mogę
powiedzieć? przeczytajcie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szepcząc do ucha..., co ja mogę
powiedzieć? przeczytajcie...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Narazie nie ma szans na to by moje
wiersze były pełniejsze optymizmu... Wątpie zeby ta szansa jeszcze
nadeszła...
Szepcząc do ucha Myśl schowana głęboko... Rozgrzebała swój grób Znowu otworzyła wrota niepewności Weszłam bez zastanowienia... Szepcze mi do ucha Słów potok...niezrozumiałych Wierci dziurę w psychice Marzenia spadając na drugi plan Mogą zapomnieć o mym istnieniu Myśl mrożąca szepcze do ucha: „Marzenia się nie spełniają” Taniec na dachu przy księżycu Rzecz nie możliwa... Myśl okropna uśmiecha się Szyderczo Gdy policzki znów wilgotne Są od gorzkiego łkania... Może ktoś usłyszy? Może ktoś zamknie wrota ciszy? Wołanie o pomoc ginie Tak jak i ja... Nie mogąc uciszyć myśli Szepczącej wciąż: „Uczucia nie istnieją, nie walcz o nie...” Ukrywam się pod peleryną Wesołości...ginę -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marcia, bardzo ładny wiersz... Podoba mi
się, choć ostatnio stałam się dosyć wymagająca
![]() Nie znajduję nic do czego można by się przyczepić, jest po prostu świetne. Pisz, pisz... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm... Widzę zdecydowaną poprawę w formie:)
Naprawdę, gratuluję tak szybkiego rozwoju w tak krótkim czasie:)
Trochę mi przeszkadzały te wielokropki. Ale to niewielki defekt. Popracuj trochę nad stylistyką jeszcze. Staraj się pisać mniej górnolotnie, za to ukrywaj większą głębię w słowach. Jesteś na dobrej drodze. Powodzenia:) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, Twoje wiersze sa inne od
pozostalych...
sa smutne, ciezko napisane... ale piekne... coraz piekniejsze... Na poczatku mialam mieszane uczucia, "Wierci dziurę w psychice Marzenia spadając na drugi plan" ale ten fragment mnie rozbroil... od tego momentu rozkrecilo sie i jest naprawde pieknie... mam tylko taka mala prosbe... Moze napisz cos mniej smutnego? poszukaj natchnienia w innych uczuciach... A moze cos o tematyce neutralnej? ale jedno jest pewne... jak tylko bedzisz czula umiejetnosc i moznosc pisania natychmiast pisz... trzymam kciuki... gratuluje i pozdrawiam -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jeszcze...nie teraz narazie nie napisze
nic weselszego.. dopiero gdy sobie poradzę ze sobą z uczuciami... moze
wtedy.. Dziękuję za wypowiedzi :*
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:38 |