Ja, :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ja, :)
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Znowu wiersz, który nie uważam za zbyt
udany, ale... coś w nim jest
![]() ![]() Samotna nieopierzona jeszcze w swej śmieszności zagubiona. Szukam ciebie z daleka, bo wiem i nie chcę, żebyś musiał wybierać. Nie musimy rozmawiać wiemy to oboje tak będzie łatwiej bez szeptów bez krzyków bez płaczu bez wytłumaczenia. Poczekam chwilę potęsknię a potem może zapomnę. Ten post był edytowany przez Sihaja: 24.10.2003 19:57 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Czemu ten film tak bardzo pasuje do mojej
sytuacji? Urzekłaś mnie... dziękuje...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm..
wiersz okej, ale jak sama napisalas, mistrzostwem nie jest... jest jak najbardziej poprawny, ale jakby troszke oczywisty... nie przepadam za taka tematyka... Moze i cos w sobie ma, ale mnie sie nie udalo tego wydobyc... Nie dotarl do mnie... stac Cie na wiecej... pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne wiersze -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
"Poczekam chwilę potęsknię
a potem może zapomnę" Skąd wiedziałaś...? Piękne. Z głębią. Może nie mistrzowskie, ale ogromny ładunek emocjonalny. Jesteś na najlepszej drodze do zostania prawdziwą wielką poetką. Powodzenia! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mornariel, chętnie ^^ .
Dzięki za miłe słowa ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:52 |