Radosna Tffu!rczość, =)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Radosna Tffu!rczość, =)
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
-------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
1 mi sie b. podoba... twarz bardzo
fajna... tylko moglas tez te spodnie przyciemnic
2 mi sie nie podoba, z reguly na kolory i ogolnie, ;P ale 1 git ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Dirbaa |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
Tak. Pierwszy super! Drugi w porządku,
ale oczy.. wygląda ona choby miała zeza :/ A pozatym dałaś kontrastowe
kolory... i jeszcze tak zleksza oczojebne
![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
1 jest swietny. ma cos w sobie takiego.. co
przyciaga wzrok, choc niby to prosty rysunek. troszke trudno odróznic kurtkę
(czy co to tam jest) od szalika i bluzki, ale i tak jest b. dobrze.
2 - po 1. bardzo dłuuugo się ładuje. ma bardzo ciekawy wyraz twarzy, ta dziewczyna.. a szczegolnie, to w tym rysunku podoba mi się tło. po prostu, niespotykane, swietnie narysowane. widzialam juz wiele Twoich rysunkow i jestem pod wrazeniem kochana :* (choc moze nie bardzo jestem obiektywna, hehe;P) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
...a bo spodnie miały być białe. No wiecie,
taki kontrast =) A drugie to tak na jesień... Jakos mnie wzięło na takie
kolory *_*
Ale fenkz za komenty :> -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Tak...
Pierwszy - supcio... nawet Avalon by tak nie narysował ![]() (a koleś jest dobrym rysownikiem, nie ma co) ![]() Drugi - raczej nie przypadł mi do gustu... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
przestan sciemniac ze dobrze rysuje
;P
a mi sie wlasnie te skrzydla nie podobaja ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Rikku |
![]()
|
Dobra, przyznam się
![]() ![]() ![]() Avalonku, nie bądź taki skromny ![]() -------------------- Voller Liebe dich erleben
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pierwszy rysunek jest bardzo dobry. Świetna metoda, wykonanie jeszcze lepsze.
Drugie też ciekawe, ale to już nie ten klimat.. Tak ogólnie do zdolna dziołcha z Ciebie. Brawo. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Rikku, oba rysunki są śliczne, ale ten
zzezowaciały aniołek jest po prostu the best ! Oczywiscie bardzo chwali
ci się talencik
![]() Ten post był edytowany przez Neonai: 26.10.2003 15:19 |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jednak zgodze sie z moimi przedmowcami
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Zdecydowanie pierwszy ładniejszy, Aniołek
coś mi do gustu nie przypadł...
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Kasieńka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 02.12.2003 Skąd: LBN ![]() |
Oba rysunki są śliczne. Podobają mi się
jednakowo. Chociaż.... może jednak 1-szy ładniejszy
![]() |
Rikku |
![]()
|
+++'Star&Belial'
Przed Wami dwie postacie z mojego opowiadania. Rysowane Waszą ulubioną metodą =)) Ciesze się, że Wam się moje poprzednie rysunki podobały, dziękuję! No i mam nadzieję, że kolejne też =) (acha, nie czepiajcie się zeza =P) -------------------- Voller Liebe dich erleben
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne. Nie mam się do czego przyczepić
![]() ![]() |
Rikku |
![]()
|
A ja jak ta dzioucha =) Może jakieś
powiązania
![]() -------------------- Voller Liebe dich erleben
Neonai |
![]()
|
Yyyy sugerujesz coś, Rikku?
![]() |
Rikku |
![]()
|
Ja? No co Ty
![]() -------------------- Voller Liebe dich erleben
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dla mnie bomba.
noserio, zajebiste to ostatnie.. wiecej takich!! [ale ta dzioucha ma dluuugie nogi ;d no i buty jak moje^_^] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Rikku |
![]()
|
Narysuje Ciebie, tylko wezme jakoms
polewkowa fotke od Gosiaczka =D bój się
-------------------- Voller Liebe dich erleben
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Podoba mi się. Zwłaszcza B&W, bo kolorki to Ci wychodzą tak sobie. Pilnuj proporcji, czasem są troszki zaburzone no i tego nieszczęsnego zeza. Ogólnie jestem na tak, rysuj dalej ^^
-------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
Rikku |
![]()
|
+++'Star'
Jak człowiek ma doła, to wtedy lepiej i chętniej rysuje. No, w moim przypadku to się zgadza =P Tutaj jakieś-takie-coś mi wyszło. Rysowałam to długopisem, poprzednie piórkiem i ołówkiem. Ciekawe, czy zauważycie różnicę =) Pozdrawiam -------------------- Voller Liebe dich erleben
Neonai |
![]()
|
Hm..no moze troszkę widać różnicę...czy to
pziurko, czy dlugopzis...narysuj cos innego nish tylko dziewczynę i
chłopaka...
![]() |
Bozo |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: Psychiatryk w Poznaniu (pozdrowienia od Zielonych Krówek w różowych kaftanikach) ![]() |
wow ten ostatni rysek mi się bardzo podoba
![]() -------------------- "..."
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
fajne ter rysunki ^^ Troche mi moze
przypominaja.
Ale Nai ma racje. Narysuj cos innego, niz ludzi. mangowych ludzi. Bo o Twoich obrazkach mozna poqwiedziec, ze sa ladne. Fajne. Ale jeszcze nie, ze piekne. Piekno to cos wiecej niz manga. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:01 |