spać chce =P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
spać chce =P
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
+++'Nie waźne' Tej Nocy Niebo było w kolorze czerwieni Wokół moich nóg Aureola płaszcza Idę sama ulicą Nie Nie sama Przede mną - zawsze o krok Idzie wiatr Jest przy mnie w szumie liści I w słowach pomiędzy Gałęziami Ostrzegając mnie. Lecz cóż... - - nie posłuchałam -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ten początek skojarzył mi się z piosenką Łez (jak zwykle;P), "Lukrecją". =) (tej nocy wszystko było jakieś inne, księżyc też swiecił jakoś dziwnie..) co do wiersza jest zaskakujacy=) bardzo ciekawy, inny niz wszystkie, zwlaszcza 2 zwrotka podział wersow swietny i w ogole.. tematyka, do konca nie odgadniona taka tajemniczosc co tu duzo mowic, jest bardzo dobry. :* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
Odczuwam tu stronniczość
![]() Tobie się już wszystko ze łzami kojarzy =) Kurczę, zawsze o tej porze roku dostaję fazę na ŁZY. Bo zawsze musi się COŚ dziać. Ej, ale ta 'lukrecja' to cukierek czy co?Bo mi się to z kobitą kojarzy =) A mi się teraz strasznie 1piosenka z nowej płyty podoba... Oj, zboczyłam (się) z tematu =P -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No coosh - nie spodziewałam się czegoś tak
dobrego=) Naprawdę jestem mile zaskoczona - wiersz niebanalny, nie o miłości
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 19:51 |