'nałóg'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'nałóg'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
strzykawka napełniona
płynem istnienia upadła na dno świata. Igła ostrym końcem pokazuje kierunek gdzie demony bawią się beztrosko, a anioły pracowicie stróżują życia... Śmiertelna dawka nie zabija na śmierć, uśmierca na życie. Nie ma już człowieka jest ludzki Bóg. We własnym świecie rządzi niechcianą obawą, bo nie ma już nikogo kto potrafiłby zabić dziecko nicości dajac zbyt dużo... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Twoje wiersze skłaniaja do dłuzeszego
myslenia nad wierszem, sobą i światem. Coś masz takie w tym stylu pisania ze
mnie ciągnie i mi sie podoba...
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
No tak... Następny wspaniały wiersz... Mam
dziwne wrażenie, że znam tą treść...
![]() Ale do rzeczy, bardzo fajnie, jak zwykle z resztą, daje do myślenia i wogóle... ![]() Mam nadzieję, że wkrótce napiszesz coś nowego... Pozdrawiam... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziekuje Wam, moi mili...
bardzo mi milo, ze Wam sie podoba moj wiersz... Marciu, ciesze sie ze moje wiersze wzbudzaja jakies przemyslenia. Jesli tak jest, to czuje sie spelniona i szczesliwa =* Merkury, wiem, ze znasz ta tresc ^__^ tez sie ciesze, ze Ci sie podoba... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
...
Forma Ci zwyżkuje. Coraz dojrzalsze tematy wierszy. Ten jest mi jakoś szczególnie bliski. Strzykawka... ... mrok nie jest jednak taki zły... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:00 |