Prawie, taki wiersz ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Prawie, taki wiersz ;)
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Prawie...
Myśląc przeszłością, a Żyjąc przyszłością Przechodzę obok dzisiejszego dnia... Prawie szczęśliwa i radosna Uśmiech na twarzy rozświetla Dalszą drogę... Czekam na coś co przyjdzie Od strony serca A może potem odejdzie? Prawie krzyczę z jasności Kocham świat, ale jestem obok Jeszcze czekam, już prawie Czuję jak się zbliża... Czy uciekam? Na razie jeszcze, nie dotrze Do mnie... Na razie jeszcze zrozumieć świat Muszę sama Siebie pokochać muszę sama Prawie szczęśliwa dotrę Do bram uczuć ludzkich... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, jakze wspanialy
wiersz...
naprawde daje do myslenia... wzbogaca... strasznie Ci gratuluje i zycze kolejnych sukcesow... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No, no, no.
Nieopierzone pisklę zamienia nam się powoli w pięknego rajskiego ptaka=) Jestem pod wrażeniem, naprawdę=) Jeszcze tylko ten styl mnie trochę gryzie, ale co tam. Przymknę oko=') -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:37 |