Blends, graphics and co. ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Blends, graphics and co. ;)
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Daje to, bo mnie Morn
przekonała...=P
wiem, siakies takie...ale czy blendy musza byc tylko z gwiazdami? ![]() Ten post był edytowany przez Neonai: 31.12.2003 18:29 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hmm...ok, napewno bardziej kolaż niż
blend....dobra, jutro to usune ;D
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
UAU. Neonai mam coś podobnego w projekcie
![]() |
Karolcia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
a ja dalej typowego blenda dla odmiany bo
ten temat zaczyna sie powoli przekszatalcac w cos calkiem
innego...
moze postac niezbyt ciekawa ale jedyny challenge w miare dobry mial tylko to ![]() ![]() -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Neonai, to jest świetne! Rzeczywiście
to nie przypomina zwykłego blenda, ale jest od niego o wiele ciekawsze.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Zusia =) |
![]() ![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Wow! Mi siem bardzo podoba (aale
wazelina
![]() Ja nie umiem tego... ![]() -------------------- borufki
|
Neonai |
![]()
|
No ładny,ładny, (: Karolcia jak robisz
takie fajne smugi? I w jakim programi (photoshop?)
|
Karolcia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
corel photopaint 8.0
![]() -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
Neonai |
![]()
|
łee...ja mam tylko corel photohouse 3 i
corel printhouse 4=P noi photoshopa, ale jeszcze go całego nie
rozszyfrowałam=P
|
Karolcia |
![]()
|
w photoshopie pewnie tez mozna cos
takiego zrobic ale nie szukalam bo dobrze mi z moim corelelm
![]() np. do brushy ![]() -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
no wlasnie nie musza. i bardzo mi sie podoba. taki.. inny, artystyczny. ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
To może i ja coś pokaże:
![]() I jeszcze jeden: ![]() Czekam na opinie ![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Dla mnie blend nr. 1 jest lepszy od tego
z Jenny. Ogólnie to one nudne są. Praktycznie jednokolorowe, nie zaskoczyły
mnie niczym, ale ucz się. Myśle, że za jakiś czas będziesz robić lepsze
blendy.
|
Neonai |
![]()
|
nie no...nie są takie złe..mi się ten
drugi bardziej podoba. ten z kelly jest za bardzo jednolity i wszystko sie
zlewa.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ten 2 mi sie nie wyswietla.
1 mi sie nie podoba, wiecej tam widac efektow, niz samej kelly. ale cwicz, cwicz. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a mi się 2 przed chwilą wyświetlił
=)
1 jest trochę zbyt mdławy.. i jakby zamglony. natmiast drugi już nieco lepszy, ale nie przepadam za taką konwencją.. jednak w zasadzie całkiem spoko. tylko nie lubię babki, która jest na tym blendzie i to mi nieco zakłóca doznania estetyczne ;) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Wybaczcie bo dopiero się ucze. To są moje
pierwsze blendy wiec krytyka jest bardzo potrzebna
![]() ![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
oj, przestańcie już z tymi określeniami typu 'obrzydliwa', 'rzygać mi się od niej chce' itp., bo to forum zaczyna gubić poziom.. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Karolcia |
![]()
|
a mi sie zadne z tych trzech nie
wyswietlaja
-------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
Pola |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 19.11.2003 ![]() |
ym... to może i ja dodam cos swojego, ;]
nic nadzwyczajnego, ale ...
![]() Ten post był edytowany przez Pola: 04.01.2004 17:03 |
loonatyk |
![]()
|
Rzeczywiście nic specjalnego. Brakuje mu
wyrazu. Słabe kolory. Krytykować jest łatwo, wiem. Musisz jeszcze
popracować.
|
Itilien |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
Podoba mi się, ale coś ma dla mnie za mało wspólnego z blendem chyba, że te dwa zdjęcia przedstawiąją jedną i tą samą bliźniaczkę. Twórz dalej bo idzie ci co raz lepiej. -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
||
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
Chelsey- to sa dwie blizniaczki? (: bo jak
tak to nie blend =P Chyba ze z dwoch zdjec je wycinalas?
Pola- ladne by bylo ale popsulas mi mojego Mike'a ;P za malo wyrazu -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Pola |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 19.11.2003 ![]() |
popsułam Mike'a? no nie dziw się, to
blendo-podobne-coś było robione przez osobe nie posiadającą za grosz talentu
i to na dodatek w Photoshopie 5
![]() trzeba było powiedziec że to Twój Mike to bym się za to wogóle nie zabierała ![]() |
Brenda |
![]()
|
||
nie podoba mi sie. za mało wyraziste kolory. za mało fotek. i jakos.. nie wiem, pusty ten blend. bez duszy ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |