szósty?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
szósty?
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
szósty?
możesz tylko zamknąć oczy wypatrywać światła w niezgłębionym mroku możesz nawet słuchać ciszy wysłuchiwać półmartwego serca kroku możesz także wąchać rosę nocą czy o bladym świcie przywoływać uniesienia możesz - możesz śnić o tym dotyku niezmąconym niepiewnością nagłego pragnienia a ja mogę zamknąć w półuśmiechu usta mogę mówić niemym słowem - wszystko wzrokiem wytłumaczyć a ty będziesz... będziesz czekał pójdziesz - "wybacz zapomniałem co to znaczy" nie dosłyszał nie zrozumiał tylko słuchał- to wszystko co umiał... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Twoje wiersze są... takie... dojrzałe,
prawdziwe, coraz lepsze. Każdy mnie czymś zaskakuje.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Vampis co ja mam powiedziec. Jak zawsze
coś co znaczy wiele...
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Bez słów.
Jak zawsze. Nawet lepiej niż zawsze=) Dziękuję. Podnosi na duchu. Dziękuję=* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
musiałam przeczytac 2razy.
wiersz.. świetny, moim zdaniem, choć trudno go zrozumieć, i nie wiem, czy ja to dobrze zrobiłam. ale zaczynasz w taki sposób, że po prostu człowiek jest strasznie ciekawy, co też będzie na koncu. chodzi mi o te "możesz, możesz, możesz". i.. jak zwykle, brakuje mi słow. pieknie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dobry wiersz...
Zgodze sie z loonatykiem: Twoje wiersze sa niezwykle dojrzale Zaskakujesz mnie ciekawym spojrzeniem na swiat. Z reszta zawsze mnie tym zaskakiwalas... Gratuluje serdecznie =* -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wróciłam po długiej nieobecności....
Vampi, twoje wiersze są tym czego mi brakowało. Są piękne, wyważone, uczucia
są środkiem przekazu (jak silnym!), ale ni celem samym w sobie. Pisząc
wiersze nie zapominasz ani o tym co piękna ani o tym co mądre ani o tym co
wzruszające. Jesteś świetna.
-------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
śliczne *-*
Vampi => zaczynasz miec we mnie fanke swojej poezji ^^ -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:10 |