Tak ma być?, osobiste...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tak ma być?, osobiste...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem czy zrozumiecie to w dobry
sposób...ale juz to napisałam... i chce Wam pokazac...
Tak ma być? Dawno temu gdy... Kochać się chciało, a szczęście było nasze Ja stałam po środku z Wami Trzymałam za ręce Wiedziałam, że mam coś więcej niż życie Teraz gdy jedno słowo przekreśliło wszelkie uczucia... Teraz gdy oczy pełne nienawiści i żalu Teraz gdy rozmowa może być końcem wszystkiego... Stoję po środku już sama Poszliście w swoje strony Mam za Wami iść? Za którym? Boli... dlaczego? Tak, wiem muszę zrozumieć Ale mogę płakać? Przyrzekam, tylko w samotności Opuściliście owoc. Krzyczę: "Mamo, Tato wróćcie..." -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
teraz powiem z reka na sercu ze
rozumiem..
zaczynam rozumiem w ogóle Twoje wiersze.. naprawde, i etraz tak naprawde doceniam je i ich piekno, Twoja szczerosc i zdolnosci.. a jednoczesnie.. ech. :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie chcę się powtarzać, ale naprawdę mnie
pozytywnie zaskakujesz - wciąż i wciąż...
Piękne. Popracuj jeszcz nad formą. =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
chyba rozumiem, ale nie jestem
pewna
bardzo mi się podoba styl.. bo zaczyna się troche jak baśń. wiesz, miałam łzy w oczach. bardzo wzruszajacy. i, naprawde dobry, moim skromnym zdaniem. :> piszesz coraz lepiej. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, poprostu sie rozklejam czytajac Twoje wiersze...
maja w sobie tyle smutku i wzruszenia... tak rewelacyjnie go przekazujesz Jestem pod wielkim wrazeniem Twojej wrazliwosci.... Gratuluje serdecznie i czekam na nastepne wiersze =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:27 |