barwy nadziei
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
barwy nadziei
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
w zieleni nadziei
zatopiłam swój siwy okręt który pływał po wodach słonych, słodkich i gorzkich a słońce w swych sterach określiło długość rejsu dookoła życia świata w zieleni nadziei zamarły niebieskie oczy które widziały sens zamkniętych powiek, a takie marzenie spełnia się zupełnie dopiero pod ziemią w zieleni nadziei wyzwałam na pojedynek cudze doświadczenie. Rozum gra w zielone a ja nie mogę wygrać bo we mnie istnieje tylko czerwona nadzieja... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziwny wiersz... nie w sensie zły... Po prostu dziwny nie wiem czemu... Taki o nadziei jedynej
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
podoba mi się zwrot "w zieleni nadziei".. bo, rymuje się, i ciekawie współgra ze soba.
jesli chodzi o wiersz, to zgodze się, że jest troszke dziwny.. nie potrafie inaczej tego określic.. ale podoba mi się, zwłaszcza 1 zwrotka, świetne metafory. i brawa za temat. ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
może nie tyle dziwny, co trudny do rozszyfrowania.
najbardziej podobają mi się cztery ostatnie wersy- zawsze jakoś tak napiszesz koniec, że wywiera na mnie spore wrarzenie^^ wiersz jest jak najbardziej ładny. podobają mi się metafory jakich urzywasz. pozdrawiam^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba najlepszy Twój - przynajmniej jak
dotąd. Jestem pod takim ogromniasto - słoniowym wrażeniem=). Naprawdę.
Bardzo dojrzały. Trudny trochę. Świetny. A mi umknęło kilka pomysłów z powodu... Nieważne. Powodzenia=* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Taki trudny do rozszyfrowania chyba nie jest... albo mi sie tak wydaje...
Ale ogolnie jest dosc specyficzny... ale to wcale nie oznacza, ze jest zly... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
No Mellisa... Kolejny wspaniały wiersz...
Nie wiem czy go zrozumiałem do końca, ale to nie istotne... Podoba mi się,
tak jak wszystkie pozostałe z resztą...
![]() Mam nadzieję, że szybko naskrobiesz kolejną poezję... ![]() Pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
HEJ! MELL! Co się z Tobą dzieje?
Dlaczego nie napisałaś kolejnego wiersza?
Oh... Ups... Zapomniałem, że nie należy popędzać twórców... Wybacz ![]() Tylko napisz coś w najbliższym czasie, ok? Pozdrawiam gorąco P.S. Gratulacje za dostanie moda... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzieki Wam, kochani za takie mile
opinie....
Morni, z czerwona nadzieja, to byl zamierzony efekt... ^__^ dzieki za pozytywne komentarze... ten wiersz jest dla mnie bardzo wazny... =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:51 |