Bez Adresata?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bez Adresata?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Bez
adresata?
Wypuściłeś z klatki Ptaki ociekające nienawiścią I najzwyczajniej się śmiałeś Kiedy pożerały słońce Patrzyłeś bez mrugnięcia Na ich krzykliwy spektakl Ciesząc spragnione oczy Widokiem rozszarpanych dusz A ja i tak kocham Twoje diabelskie ramiona Aniele? -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Normalnie tomik widzę=)
Bardzo plastyczny. Zobaczyłam go w sobie. I się przeraziłam jak dziecko bojące się koszmaru, który śni się co noc. Ktoś kiedyś nasłał ptaki na moje słońce, a ja wciąż kocham jego diabelskie ramiona - anioła...? PS. Czemu nikt nie komentuje moich wierszy?!=P -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiersz b. dobry. umiesz pieknie obrac w
słowa to co czujesz..
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mniam, mniam, mniam. Zjem go. Normalnie go
zjem. Nie powstrzymuj mnie! ;-) Oj, przemówiło to do mnie, bardzo
dosadnie. Czuję w Twoim wierszu taką ogromną łatwość pisania, że aż
zapragnąłem więcej, więcej. Z duszą na ramieniu dochodziłem do ostatnich
wyrazów i wtedy uświadomiłem sobie jak kruche jest to wszystko. Miodzik.
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Potti- jestes niesamowita...
Ja tesh tak cem =D -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
swietny wiersz...
reelacyjne metafory, interesujacy temat.... no coz... co ja mam Ci powiedziec? Chyba tylko to, ze nie ma sie do czego przyczepic ![]() gratuluje serdecznie Potti ![]() -------------------- |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
(HA! Normalnie
jak to czytałem, to zobaczyłem siebie przy tej otwartej klatce...
XD)
No dobra... ja nie jestem aniołem, choć może kiedyś? Wiersze to Ty Potti śliczne piszesz. Zresztą wszystkie wiersze są cudne. I każdy przemawia do czytającego inaczej. A Twoje... JAK ZWYKLE O ANIOŁACH!! XD! -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dziala na ślepia mojej wyobrazni jak
ho-ho-ho-choolera =)))
naprawde.. ta pierwsza zwrotka jest wpsaniala i ostatnie dwa wersy poczatek i zakonczenie.. to ciekaswe polaczenie [wow coz za rym ;D], kiedy oba sa najlepsze w wierszu.. xchyba o to w tym wszystkim chodzi, grstulejszon=)) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja to oczami wyobraźni widze te ptaki
widze jak lecą do słońca..uwielbiam takie wiersze.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Rozczulajo mnie te wiersze;( Najpier
Vampi, teraz Twój...
źle ze mno. A gdzie mój Anioł? Chyba już go nie mam... nic już nie mam. Bo nie mam wiary. Napisz jeszcze, Ruchałko. Napisz coś dla mnie. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, Potti... Świetnie. Jestem pod dużym
wrażeniem.
Pisz dalej, bo jak i twoich wierszy zabraknie (tak jak Muszki Me ostatnio) to się powieszę ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:18 |