Ty..., zdarzyło się niedawno...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ty..., zdarzyło się niedawno...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech.. to takjakby mój pierwszy prawdziwy
wiersz o śmierci którą przeżyłam..
Ty Nie znałam Cię... Choć przez pewien czas Kochałam... W obliczu zegara Minut wyliczonych... Każdy czasem traci Wiarę... Jednak przyzwyczajenie kazało Wierzyć, że kroczysz Gdzieś po świecie... I czasem u kresu sił Smutek bierze górę Łatwego życia nie miałeś Zawsze, na więcej zasługiwałeś Miłość, przyjaźń Kochałeś szczęście Dlatego wybór jasny był... Byłam przekonana, że Zawsze pozostaniesz... Chyba bardzo tego chciałeś? Już Cię nie ma... Co się stało??? Wypadek, drzewo...czy się bałeś? Płacz, smutek oczy spragnione Twego uśmiechu... Tyle zostawiłeś... Rozstałeś się? Teraz zostaniesz w sercu... Modlitwa o duszę – jedyna Nadzieja Wiem, że kochałeś I tak naprawdę tego nie chciałeś... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem jak to skomentować. Śmierć? Wiem
coś o niej. Za dużo. Ale, mimo wszystko, warto do tego wracać. Takie
zdarzenia uświadamiają nam, że życie jest bardzo ulotne. Dlatego warto nie
czekać, bo nawet się nie obejrzymy, a będzie za późno. Jedno czego jestem
ślepo pewien - po drugiej stronie jest im tam dobrze. Kiedyś się z nimi
spotkamy.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem o śmierci prawie nic
wiem tylko ze boli nie wiem jak bardzo wiem tylko ze az trudno sobie to wyobrazic i ze przedstawiasz wszystko w sposob taki.. bezposredni to Twoja cecha, jak dla mnie tzn Twoich wierszy mysle ze... zaleta nie boisz sie uczuc moze chociaz wiersz Ci troche pomoze.. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Taak... Vampi chyba masz racje nie boję
się wyrażania swoich uczuć.. czasami to jednak nie jest zaleta
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, naprawde piekny
wiersz...
ostatnio Twoja liryka jest bardzo przejmujaca... dziala na wyobraznie... musisz bardzo cierpiec... ja nie znam tego typu uczuc... strasznie Ci wspolczuje pozdrawiam cieplutko =* -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Śmierć...
Temat przewodni, ale strasznie trudno go poczuć w sobie. Może dlatego, że śmierć jest czymś niepowtarzalnym, niepojętym...? Chyba nie. Znów regres. Było lepiej. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:10 |