Anioł
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anioł
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Kolejny...
"ANIOŁ" Anioł zemsty we mnie drzemie Zniszczę Cię zmiotę samym spojrzeniem Nie będę własnym kolejnym wcieleniem Stanę nad Tobą me oczy stalowe Skrzydła Ci moje zarzucę na głowę Ta zemsta w duszy od dawna gotowa Swój miecz zanurzę w sercu słonecznym Uczynię zło dobrem koniecznym Będę tym wstrętnym dzieckiem niegrzecznym Przepraszam za wszystko co uczynić pragnę Przepraszam za moje istnienie marne Me serce do Ciebie miłością ciężarne Spojrzeniem stalowym ogarnę Twój dzień Pełen radości Twojej obcych istnień I z raną spadnę usunę się w cień -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Coosh... do wiersza samego w sobie znow
sie przyczepie... bo te rymy jakos nastroju nie podnasza...
Ale jednoczesnie czytalam do z pewna melogia gotycka w glowie... calkiem niezla piosenka by z tego byla =) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
wiersz naprawde dobry... podoba mi sie zalozenie specyficznych barier, ktorych sie trzymasz... w tym wypadku rymow... Oryginalne podejscie... ale czasami te bariery zaslaniaja przeslanie... nie pozwalaja sie skupic na tresci... radze wiecej 'wolnosci' i fantazji... =) Jestes dobra poetka i trzymam za Ciebie kciuki... ^^ pozdrawiam i gratuluje -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Zalatuje hip-hopem =D
Mówiłam, że wolę, gdy się nie rymuje... Kotku, dlaczego te Twoje ostatnie wiersze są tak niesamowicie smutne? Tak się o Ciebie boję... Zmień punkt widzenia... Uśmiechnij się czasem... no buźka =* I nie przepraszaj!! Nawet w wierszach!! -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Fłaśnie, rymy mnie troszkę denerwowały.
Ale, Cailith, cenię twoje wiersze, ten jest naprawdę ciekawy, niesie w sobie
coś... trudno to określić.... gdyby nie te rymy....
![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Rymy są dlatego tylko, że:
1. Chciałam choć raz cóś rymowanego napisiać=') 2. To piosenka jest=) Co do wolności, to na razie jestem wciąż zakuta w kajdany, i chyba sama nie będę w stanie się uwolnić... Eqwadien - tak, gotyk=) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba siedzimy w podobnych klimatach =D albo mam nosa ^^ -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:31 |