Wino
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wino
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
I jeszcze jeden...
Hurtowo dzisiaj ze mnie wszystko wyłazi. Przepraszam, że nie daję na jeden topick, ale nie chcę, żebyście porównywali... WINO poisz mnie winem by zabrać mi czas by skończyć nas wbijasz się we mnie klinem niemożliwe… poisz mnie winem zatrutym wlewasz we mnie ból i smutek moje ja boleśnie rozprute zamykasz w dłoni w żelazo okutej miażdżysz… przyciskam nóż do żył nie będziesz mnie krył pomożesz mi wypuścić duszę bo już przecież żyć nie muszę dalej… Ten post był edytowany przez Cailith: 21.11.2003 23:32 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Bodobaja mi sie dwie pierwsze linijki
drugiej zwrotki i 3 i 4 ostatniej...
Ogolnie wymowa jest niezla, ale brak rytmu i niezbyt wyszukane rymy troche psuja efekt... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi sie wydaje ze ten 'brak
efektu' mial byc specyficznym efektem... ^__^
Moze sie myle, ale naprawde ten wiersz przypadl mi do gustu... Mysle, ze wiersz jest udany.. Rewelacja jest tuz, tuz... ^^ pozdrawiam serdecznie -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Cail... wolę gdy nie rymujesz == Heh,
ogólnie nie lubię rymowanych wierszy, więc nie bierz sobie tego do serca
=)
Khem, jeszcze raz usłyszę o żyłach i cięciu, to przejadę się do Ustrzyk i nastukam Ci w mózg... ![]() Chociaż wiesz, przeczytałam cztery razy i doszłam do wniosku, że mi się jednak podoba^^ Kobieta zmienną jest =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:22 |