koniec początku, epitetowy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
koniec początku, epitetowy
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Koniec
tępy nóż krwista biel banalna ciemność krzywa prostolinijność prawdomówność kłamstw rutyna indywidualizmu bunt niezmienności wirtualny stosunek metalowe uczucie krzyk dźwięków czarne konwalie słoneczna noc różana magia śpiew ciszy realny sen Życie... a ja? -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
swietnie uchwycilas jakze paradoksalną
istotę tego świata..
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak,zgadzam się...naprawdę bardzo,ale to
bardzo mi się podoba...ma tą głębie....śliczne...
-------------------- wybawca much.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie potrafię opisać mojego uczucia podczas
czytania, ale rzadko mnie to łapie..
to Ty jesteś niesamowita, Elfiś =) śliczne. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj dziwne to, dziwne...
Ale jakie wspaniale... mimo ze wiersz prosty w budowie, swietnie oddaje temat... A jeszcze do tego rewelacyjnie wyglada ^__^ Super ksztaltuje sie 'rysunek' wersow... czy to zamierzone? gratuluje serdecznie -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
*_*
Jestem zauroczona. Niesamowite. Epitety to Twój żywioł=) Normalnie nie wiem, co napisać=) Świetnie po prostu!!=) Chyba pierwszy raz nie mam się do czego przyczepić=P -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Ksztalt zamierzony...
troche nie mialam jak dodac drugiej polowy... ale przeciez kazdy jej szuka... Morn - nie mowialas XP Wirtualny seks jakos mi to nie pasowal... wiec zmienilam na stosunek ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
(Hm. Ja tutaj można
pięknie nabijać posty XD... )
Dziwny wiersz kiedy się go czyta, ale kiedy się skończy nabiera barwy i banalności... (banalność to nie jest złe słowo!) Tylko... nie wiedziałem, że ten 'wirtualny stosunek', to chodziło o <po prostu> sex... (Każdy odbiera życie inaczej. =D ) -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
bo jush potem nie chodzilo... tylko stad
mi sie pomysl wzial =P
Z reszta przeciez tu jest raczej wolna interpteracja -------------------- z podpisów pod postami:
Egwadien |
![]()
|
nyo? moj wiersz mowi mi, ze czuje sie
zapomniany =P
-------------------- z podpisów pod postami:
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:57 |