Może kiedyś to powróci?, Nie
miałam pomysłu na tytuł...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Może kiedyś to powróci?, Nie
miałam pomysłu na tytuł...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem jak opisać mój wiersz... Sama do
końca nie wiem o czym był... A może wiem? Chciałabym dac cos bardziej
optymistycznego.. ale narazie chyba nie.. Za dużo problemów
przepraszam...
Może kiedyś to powróci? Wierzyli, że mają czas w ręku Mogą dysponować chwilą... Każde złe słowo Każdy smutny wzrok Był zmieniany na minuty Zegar upadł... Roztrzaskał się na milion Kawałków bólu Wskazówka przemieniania Zdała egzamin życia Pod nogami znaleziona... W niej nadzieja Normalnego świata Światłość przegrała... Chyba nie umiecie szczęścia Pokładać w samym dniu Zegar nie istnieje A łzy klejące Nie dadzą mu pierwotnej Postaci... Czy wiara nie wystarcza? Ciągle tak bardzo chciałabym Pozbierać kawałki zegara, Które leżą w najdalszych Kątach waszej miłości... A jednak tak łatwo Można było go Roztrzaskać i zamienić Moje życie w krzyk bezgłośny... Jednak nie powrócicie Do miłości i tego co było Kiedyś... jak dawno? Działo się to wtedy Gdy każda chwila wygrywała A zegar istniał Moje uczucia się nie liczą Tak...rozumiem, ale ile można? Co da to, że zostanę sama Z całym światem? Co to Wam da? -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o ile dobrze zrozumialam, Twój wiersz jest
o miłości Marciu.
a zegar symbolizuje właśnie ją. 'Zegar upadł roztrzaskał się na milion kawałków bólu' 'Zegar nie istnieje'. Wnioskuję, że spotkał Cię jakis zawód miłosny, albo jakiegos Twojego bliskiego. inaczej byś chyba nie pisała takiego wiersza... no i jeszcze jedno- o dziwo mi się podoba, chociarz nie przepadam za tą tematyką. może dlatego, miłośc jest tu pokazana z innej strony? w każdym razie, pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Zegar nie istnieje, a jednak istnieje?
Matrix
![]() ![]() Przepraszam... tak jakos mi sie skojarzylo... Nie przepraszaj za swoje problemy. Problemy ma kazdy. 'takie duże i małe" Teraz skonentuje wiersz. Uwaga =) Ujmujący. Przeszywający swoim tematem i przesłaniem. Piękny... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiersz ladny jezykowo i ciekawy
tamatycznie, ale moim zdaniem poprzednie Twoje utwory byly bardziej
interesujace...
Ten wiersz nie jest zly, ale wydaje mi sie nieco 'szary' Pewnie takie bylo zalozenie, lecz mimo wszytsko nie przepadam za takimi wierszami... gratuluje i pozdrawiam -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...
Coś mi nie gra... O, jush wiem co - ten wiersz jest po prostu za długi. Powtarzasz się trochę, wciąż piszesz o tym samym, co staje się bardzo monotonne. Nie zmienia to jednak faktu, że wiersz jest bardzo dobry. Treść jest ujmująca=) Musisz tylko powstrzymać swoje zapędy do przerostu formy nad treścią i "gadulstwa" na piśmie=) No, naprawdę nieźle=) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Macie racje... czytajac go widze ze jest
o tym samym i jest stanowczo za długi
![]() ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:12 |