kalendarz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
kalendarz
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
trochę długi mi wyszedł ten
wiersz^^
nie jest zbyt dobry, ale bardzo proszę o komentarze. 'Kalendarz' Za młodu był pełny. Trzymał w ręku wszystkie daty tego roku. Jednak wraz z wędrującym słońcem i zmieniającym swe oblicze miesiącem starzeje się. Niczym drzewo pod jesiennym spojrzeniem gubi karty z wyrytym dniem i miesiącem roku swego życia. Chudnie wciąż, nieprzerwanie. By nadarzyć za pędzącym czasem. Z kolejną kartą znika dzień. On już nigdy nie powróci. I tak kalendarz zniknie w końcu. Zabierze ze sobą w odmęty przeszłości Twój stracony czas. Stare karty, zastąpią nowe. Jednak nie oddadzą tego, co zabrały stare. Chwyć dnie, w swe ręce, bo inaczej czas Twego życia upłynie. Wraz z kolejną kartą kalendarza. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ładnie uchwyciłas to co miałas zamiar
przekazac
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne. Przyjemne. Mimo kilku wersów,
(dosłownie kilku
![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz jest naprawdę dobry, tyle że nie mój
typ. Zbyt spokojny - momentami daje to wrażenie monotonii. Taki opowiadany=)
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
Raven, Twoje wiersze sa niezwykle spokojne i opanowane... Bardzo ladnie ujmujesz to, co w Tobie jest... A jest naprawde duzo... Wiedze ze jestes spokojna osobka... To bardzo dobrze... Jednak czasami przydaloby sie nieco innych emocji... mimo wszystko wiersz naprawde dobry i interesujacy... gratuluje i pozdrawiam =* -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
rozszywfrowałaś mnie Melliso
![]() rzeczywiście jestem opanowana. jak to ujął mój kolega 'potrafię zachować powagę' dziękuje za wszystkie komentarze, choć zdziwilo mnie, że są prezychylne.^^ niedługo wpadnę tu z czyms nowym. pozdrawiam i dzięki^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
no, podoba mi sie, choc niektore wersy
chyba troszke za krotkie.
bardzo ladny wiersz. i taki dobry.. no.. przekaz. i ciekawy temat. ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:08 |