Nie istnieć, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nie istnieć, ...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Sami wiecie, że rzadko pisze o miłości.
Teraz zrobiłam wyjątek. Ten wiersz to nic nadzwyczajnego. Impuls
chwili...Wg. mnie nie za dobry
Nie istnieć Myśl w kółko widząca Jedną twarz... Oczy myślące wciąż o Czymś niewiarygodnym... Jesteś, ale jakby Cię nie było. Żyjesz, ale odstajesz... Przepełniona uczuciami, Trudem ich odczytania Przechodzę obok Ciebie Nie rzucam ukradkowych Spojrzeń... Czekam z nadzieją na krok Postawiony do mojego Serca... Czasem chciałabym krzyknąć Trzasnąć i przestać istnieć Czasem chciałabym.. Patrzeć w oczy bez Opamiętania Miara miłości jest dla Mnie niezrozumiała... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Penelopa Clearwater |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Jestem wszędzie i ci któży mnie znają zawsze o mnie będą pamiętać zawsze!! ![]() |
co mam napisac??? moge napisac ze to
jest nastepny z twoich przecudnych wierszy ktore piszesz :*:*
-------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładnie, Marciu. Podoba mi się...
piszesz co raz lepiej.
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziękuje ale wydaje mi sie, że to jest
jeden z moich słabszych wierszy....
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
heh... co ja moge powiedziec?
Moda na parzenie sie zaczyna obejmowac coraz wiecej ludzi... a ja i tak zawsze bede wystawac... Ale wiersz bardzo ladny... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nio świetnie=)
Aż nie mam się do czego przyczepić=P Oby tak dalej! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
ja chyba jako jedyna tutaj bardzo lubie milosne wiersze... ![]() Wiersz poprawny, jednak o wiele lepiej prezentowaly sie inne Twoje wiersze... To moje zdanie... Mimo wszystko wiersz udany. Gratuluje i pozdrawiam =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:29 |