brak życia, koniec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
brak życia, koniec
Penelopa Clearwater |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Jestem wszędzie i ci któży mnie znają zawsze o mnie będą pamiętać zawsze!! ![]() |
to poprawiłam jak się to
wam niepodobało...no...i się cieszcie że łaskawie dałam jakieś wiersz wkońcu
bo tak to tylko na blogu pisze XDDD
brak sil na myślenie brak sil na płakanie brak sil na życie na wszystko dość tego życia już za długo żyje czas to zakończyć nie wycierpię następnych dni już nie mam sil na to wszystko tak strasznie źle nie mam siły płakać chcę, to pomaga nie mogę już nie potrafię chcę się uśmiechnąć chcę żeby to wszystko powróciło chcę żeby jutrzejszy dzień nie nastąpił zamykam się w sobie za bardzo mnie boli to co mowie już nic nie powiem już nie chcę być otwarta chcę znowu być zamknięta bez żadnych uczuć!!! bez życia Ten post był edytowany przez Penelopa Clearwater: 29.11.2003 00:19 -------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Przesłanie wiersza jest dobre. Ale nie wyglada mi to na wiersz a bardziej na opis. Brak metafor które ja tak bardzo ubostwiam
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tak bardzo cie rozumiem ze nie zwracam uagi na wszystkie bledy...
|
Penelopa Clearwater |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Jestem wszędzie i ci któży mnie znają zawsze o mnie będą pamiętać zawsze!! ![]() |
a musi to byc wiersz?
-------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
No jesli mowimy o poezji to chyba tak
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Penelopa Clearwater |
![]()
|
ahaaa..ja niwidzialam
pisze to co czuje i jak mi sie podoba i tyle -------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmm...
Bledow dosyc duzo... a one przeslaniaja ten smutek zawarty wierszu... pomyslalam sobie "biedna osoba, smutna, zalamana..." ale bledy sa wyrazem takiego zaniedbania, a zaniedbania w wierszach nie toleruje... zadlugo ---> za dlugo chcem ---> chce niemoge ---> nie moge niepotrafie ---->nie potrafie zabarzo ---> za bardzo zamnknieta --> zamknieta powrucilo ---> powrócilo glownie takie male niuansy... ale bez bledow zrobilby lepsze wrazenie... pozdrawiam i radze poprawic, bo tresc naprawde ladna -------------------- |
Draco |
![]()
|
||||||||||||||||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Zresztą, umieszczasz 'coś' na forum o nazwie Poezja i pytasz czy musi to być wiersz.. ;-) |
||||||||||||||||
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Draco... nie chce sic mowic, ale Twoj post
jest zbedny. nie zauwazyles niczego nowego... =="
Pen - To jest wiersz. Biały. Ja osobiscie taskie wole... no... chyba, ze czytam cos wielkich poetow, ktorzy nie maja rymow na zasadzie dupa-chalupa Ogolnie wiem o co chodzi... i jak na pierwszy (?) wiersz nie jest zle... Popraw tylko te wszystkie bledy -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Draco |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym zauważyć, że post mój i Mellisy, został wysłany w tej samej minucie. |
||
Egwadien |
![]()
|
||||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
wiem, wiem... teraz jush to zauwazylam ^^ przepraszam ^^" -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
||||
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Czemu...?
Rozumiem. Współodczuwam. Wiersz naprawdę dobry. Popraw te błędy. I nie bój się =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Penelopa Clearwater |
![]()
|
jakby ktos nizauwazyl to ja juz
poprawilam te bledy wczoraj...
-------------------- ucichł już zmierzch umiera na krawędzi cienia gdzie myśli się kończą i tańczą ślepcy......a czerń od czerni czarniejsza......w ciemności krzyż płacze i wiem w którą stronę wieje wiatr.......z chmur spadam zsiniałych gdy rozstępuje się ziemia i wszystkie dzwony świata przez ciszę wyją jak wilki wygłodniałe....krew z krwi wypijamy nad przepaścią krzycząc modlitwy robaczywe umieramy w chaosie a świat nieruchomieje od pędu w pędzie zatrzymany i sznur wisielca pęka nam w rękach gdy po ostrzu noża stąpamy cicho smakując śmierci.....†+†
_n-a_z-a-w-s-z-e_ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 05:54 |