'bez dedykacji'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'bez dedykacji'
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najdroższa pustko
dzięki tobie pamiętam ten żyjący płacz którego jesteś matką i zdrętwiały uśmiech który matczynie osierociłaś... w twoje przezroczyste oczy wpływam łza zimną bo żywe ciepło oddałam razem z wymyśloną krwią. A wzrok mój również ślepy - wierzy przeznaczeniu byłam twoim odbiciem kiedy w krzywym lustrze nie znalazłam własnego ciała chciałam płakać w twe ramiona żalem ciężko wyłzawionym jednak całą gorzką wodę ronić będę wewnątrz siebie próżna towarzyszko nieistniejącej drogi czemu nawet ty opuściłaś moje nie istnienie? -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
*_*
Melisso, bo Twoim ostatnim wierszu myślałam, że osiągnęłaś kres swoich możliwości. Jak bardzo się myliłam... Przepraszam, że tak nisko Cię ceniłam. Teraz cenię Cię tak bardzo, że aż mnie to dziwi. Rozwijaj się dalej. =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Alisia |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 30.06.2003 ![]() |
Będę płakać!
![]() Brawo!!!! Byle tak dalej! ![]() Ten post był edytowany przez Alisia: 29.11.2003 21:53 -------------------- "Jest taka jedna komnata, w której panują wieczne ciemnosci; mrok pęznie po kamiennych ścianach, jak strach, który nawiedza nagle zbrodniarza, by zmiażdżyć go w sidłach przestępstwa. Nie ma początka, ani konca, a jednak wejście do komanty istnieje; jak światło w ciemności rozjaśnia początek drogi, prowadzacej do kresu. A na środku tego lochu płynie woda i jak wszystko inne nie zobaczysz jej źródła, ani wylewu - niknie w otchłani nie zbadanych miejsc, do których nikt nie wazy się zajrzeć. Na wodzie tej nie jest cicho: wśród wzburzonych fal płyną zapalone świece; zdarzy sie, ze jakaś się przewróci, a wtedy płomyk gasnie, zduszony przez jego dawcę. Woda bowiem daje życie, a także je odbira. Zgaszone światła życie wyznaczają kres nadzieji na nieśmiertelność. (...)"
Powiedziałabym. jakiego to jest autora, ale zapomniałam, a możliwości sprawdzenia nie mam:)) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ładnie..
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziekuje Wam moi mili...
Cailith, nie przepraszaj... moje wiersze nie sa warte Twoich przeprosin... Jednak dziekuje, ze cenisz moja poezje. Naprawde strasznie mi milo... dziekuje =* Alisiu, bardzo madre slowa... bardzo sie ciesze, ze skierowalas je akurat do mojej skromnej osoby, dziekuje =* Marciu, Tobie rowniez dziekuje... =* -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wierszyk prześliczny, głęboki, choć jak
na mój gust przeładowany troszkę środkami stylistycznymi.... Ale nadal robi
wrażenie.
-------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
w Twoich wierszach zawsze są metafory,
które b. lubie.
w Twoich wierszach sa zawsze ładnie dobrane słowa. Twoje wiersze, zawsze (dla mnie), na pierwszy rzut oka sa lekko niezrozumiałe, co sprawia, że staram się dociec, co chciałaś w nim powiedzieć. a o to chyba chodzi^^ mam nadzieję, że na tym nie poprzestaniesz. (byś tylko sprobowała ![]() jak mozna dociec, wiersz mi przypadl do gustu. zresztą we wszystkich Twoich dziełach jest coś, co do mnie 'trafia'. pozdrawiam^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:36 |