Mogłoby być..., samotne?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mogłoby być..., samotne?
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiem, czemu napisałam ten wiersz. Ale tak
szczerze powiedziawszy chciałabym Wam obiecać, że to mój ostatni wiersz.
Chciałabym, ale chyba nie obiecam. A dlatego bym chciała z tym skonczyc,
ponieważ dochodze do wniosku ze nie umiem dobrac odpowiednich słów.
Pozdrawiam.
Mogłoby być Mogłoby być inaczej... Gdyby nie to, że żyję Myślami zbyt porównanymi Do lotu ptaka Ubrana w obojętność Każdą częścią ciała Chcę zapomnieć o tym, że Istniejesz Ty... Mogłoby być weselej Gdybym umiała, bez zbędnego Uczucia chwytać ciche Wspomnienia i przyozdobić Nimi swój codzienny świat Mogłoby być na swój sposób Lepiej Gdyby samotności łez kroplą Uciszyć... Każda chwila jest wieczności Warta. Każde życzenie, Z czasem zawarte może Przemienić nicość. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Alisia |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 30.06.2003 ![]() |
Ekhem... Ekhem... Ładne. Bardzo ładne. Ale
może lepiej by było żebyś z nami trochę jeszcze pożyła, co?
![]() -------------------- "Jest taka jedna komnata, w której panują wieczne ciemnosci; mrok pęznie po kamiennych ścianach, jak strach, który nawiedza nagle zbrodniarza, by zmiażdżyć go w sidłach przestępstwa. Nie ma początka, ani konca, a jednak wejście do komanty istnieje; jak światło w ciemności rozjaśnia początek drogi, prowadzacej do kresu. A na środku tego lochu płynie woda i jak wszystko inne nie zobaczysz jej źródła, ani wylewu - niknie w otchłani nie zbadanych miejsc, do których nikt nie wazy się zajrzeć. Na wodzie tej nie jest cicho: wśród wzburzonych fal płyną zapalone świece; zdarzy sie, ze jakaś się przewróci, a wtedy płomyk gasnie, zduszony przez jego dawcę. Woda bowiem daje życie, a także je odbira. Zgaszone światła życie wyznaczają kres nadzieji na nieśmiertelność. (...)"
Powiedziałabym. jakiego to jest autora, ale zapomniałam, a możliwości sprawdzenia nie mam:)) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Alisia... ja sie nigdzie nie wybieram.
Jeszcze z Wami pozyje
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. Ładne. Ale to nie jest rewelacyjne.
Mimo to podoba mi się;)
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiersz mnie nie zaskoczyl...
Jest podobny do poprzednich Twych wierszy... a pamietaj, oryginalnosc, niepowtarzalnosc jest w wielkiej cenie zycze weny i pomyslu pozdrawiam =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:35 |