Piękno
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piękno
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wierszyk niezbyt dobry, ale jakoś
ostatnio mam wenę, więc piszę... Wiem, że zawsze mi powiecie co jest źle i
że będę się mogła poprawić. Na to i teraz liczę
![]() Piękno się nie waha Piękno ma długie włosy i suche oczy Afrodyta rozczesuje loki Piekno ma maskę ze złota i posrebrzane uczucia, które trącone wydają sztuczny, metaliczny dźwięk Afrodyta odkłada szczotkę Piękno zawsze wie czego chce Uśmiecha się stalowo Krzyczy szeptem drzew Nagina świat do smukłych stóp Afrodyta uśmiecha się Piękno drży przed świtem otulone zimną kołudrą ideałów Afrodyta przegląda się w lustrze Piękno ucieka przed nożem chorób boi się panicznie Nienawidzi starości Afrodyta zamyka oczy Starość jest niema i pokruszona pajęzyną zdarzeń oplata twarz. Starość ma oczy łzawe i uczucia delikatne jak krople deszczu. Afrodyta odchodzi. -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wychwycilam pare literowek, ale nie bede
pisac gdzie to i co to, bo zapomne co chcialam napisac wazniejszego=P
i to o niebo wazniejszego^^ hm.. tresc, ciekawy temat o 'pieknie', ktore jest takie ze i tak przegra ze staroscia druzgocząca boskie rysy i zdrowe wlosy.. przede wszystkim, temat swietnie ujety ja w tym widze jakas taka.. groze i stary zamek (czocha^^=P) i ta kompozycja.. to jak film o sztucznej pieknosci istnie z jakiegos horroru przeplatany co jakis czas krotkim, jasnym, a jednak mrocznym i tajemniczym obrazkiem slicznej Afrodyty przed totaletka.. bosko, po prostu b o s k o , przypadl mi do gustu bardzo, jak widac=)) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
*_*
Śliczności. Forma rewelacyjna. Treść równie dobra. No palce lizać=) A literówki wybaczam=P -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo ciekawy wiersz...
Nie jest banalny, a to bardzo dobrze... Jestem pod wrazeniem pomyslu i oczywisie wykonania... gratuluje serdecznie... -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Jak Ty to robisz, że zawsze mnie podcinasz z nóg?
Wzruszyłam się =) Piękne to piękno... a nawet najpiękniejsze -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:08 |